home design

Βαλασόπουλος από την Αργολίδα: «Η αθλητική μεταρρύθμιση αλλάζει το τοπίο στον αθλητισμό»

Την Δευτέρα 5 Ιουλίου και ώρα 20:30 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, στο Ναύπλιο, παρευρέθηκε ο Παναγιώτης Βαλασόπουλος, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής και Επικεφαλής Θεματικού Τομέα Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ΕΠΣΑ Βασίλης Σιδέρης.

Συζητήθηκαν και τέθηκαν ερωτήματα και διευκρινήσεις για την αθλητική μεταρρύθμιση καθώς και για τα βήματα που έχουν γίνει έως τώρα και αυτά που σχεδιάζονται στο μέλλον. Επίσης έγινε ενημέρωση για το ηλεκτρονικό Αθλητικό Μητρώο, την ειδική αθλητική αναγνώριση και για τις σχεδιαζόμενες υποδομές.Ο κ. Βαλασόπουλος ενημέρωσε τα μέλη της Ε.Π.Σ. Αργολίδας και τα παρευρισκόμενα σωματεία για τις απόψεις της Ν.Δ. στις αλλαγές που θα πρέπει να συντελεστούν στο χώρο του αθλητισμού.

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας ενημέρωσε το κ. Βαλασόπουλο για τα προβλήματα που έχουν προκύψει από την επιχειρούμενη αθλητική μεταρρύθμιση. Επίσης για το αθλητικό πρόγραμμα που τρέχει στην Ένωση με τη βελτίωση υφιστάμενων γηπέδων και τη δημιουργία νέων αθλητικών εγκαταστάσεων. Τέλος επισημάνθηκε η αναγκαιότητα περαιτέρω στήριξης των ερασιτεχνικών σωματείων, λόγω της νέας κατάστασης που έχει διαμορφωθεί με την πανδημία.

Aπό την Αργολίδα εγκαινιάστηκε ένας κύκλος συναντήσεων που πρόκειται να ξεκινήσει με τις Ενώσεις ανά περιφέρεια.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version