home design 800x400

Υπέροχες εικόνες και έντονες ναυταθλητικές συγκινήσεις στις Σπέτσες

Από τις 25 έως τις 27 Ιουνίου τα πιο όμορφα και ιστορικά σκάφη των ελληνικών θαλασσών, συμμετείχαν στο Διεθνή Αγώνα Κλασσικών και Παραδοσιακών Σκαφών – Spetses Classic Yacht Regatta 2021, κατέκλυσαν το θαλάσσιο χώρο των Σπετσών προσφέροντας υπέροχες εικόνες αλλά και έντονες ναυταθλητικές συγκινήσεις σε έναν αγώνα – θεσμό για τα δεδομένα της Μεσογείου.

Το Spetses Classic Yacht Regatta 2021 διοργάνωσε για μία ακόμη χρονιά, ο Ναυτικός Όμιλος Ελλάδος υπό την αιγίδα του Δήμου Σπετσών και την συμβολή του Ναυτικού Ομίλου Σπετσών.

Οι συμμετοχές ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, με τις νέες εγγραφές να φτάνουν το 20%, χαρίζοντας στο νησί τον αγωνιστικό παλμό που έχει συνηθίσει να προσφέρει η διοργάνωση όλα αυτά τα χρόνια.

Ακόμη και κάτω από αυτές τις συνθήκες, ηχηρή παρουσία στον αγώνα είχαν και σκάφη από το εξωτερικό, με την Οργανωτική Επιτροπή να κερδίζει ξανά το στοίχημα των διεθνών συμμετοχών.

Οι εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή με το Welcome Party ενώ συνεχίστηκε στο θαλάσσιο στίβο ανάμεσα στο νησί και τις ακτές της Αργολίδας, όπου έγιναν ιστιοδρομίες για κλασσικά σκάφη, παραδοσιακά σκάφη και παραδοσιακές λέμβους.

Σχόλια

Exit mobile version