home design

Νέοι κεραυνοί Μπούνου για τις εκλογές της ΕΠΣ Αργολίδας

Σχετικά με τις εκλογές και το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αργολίδας, ο Γιώργος Μπούνος, ως εκπρόσωπος νυν και τέως προέδρων ερασιτεχνικών ομάδων ποδοσφαίρου της Αργολίδας, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Ακούγοντας τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Αργολίδας να μονολογεί πανηγυρίζοντας μια “νίκη” που κατέκτησε σε μια μάχη που δεν δόθηκε ποτέ και να αναφέρει για μία ακόμη φορά με το γνωστό υπεροπτικό ύφος την τοποθέτηση όλων των συμβούλων που συμμετείχαν στο ψηφοδέλτιο, σε “επιτροπές“, τονίζοντας πως δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριούνται, αλλά και να προδικάζει το αποτέλεσμα με την συμμετοχή και των υπόλοιπων 25 Σωματείων, από 22-3 σε 47-3, σκεφτόμαστε για μια ακόμη φορά ότι ο τρόπος διοίκησης της ΕΠΣ βαδίζει από το κακό στο χειρότερο.

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ δεν τόλμησε να απαντήσει επί της ουσίας, στην σαφέστατη κατηγορία που του απαγγείλαμε για το εκλογικό σύστημα το οποίο εκμηδενίζει την εκπροσώπηση πολλών Σωματείων ακυρώνοντας την ουσία των εκλογών. Και αυτό διότι είναι ο κύριος και μοναδικός υπεύθυνος που σαν Αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Αργολίδας στην Καταστατική Γενική Συνέλευση του 2009 στο Πνευματικό Κέντρο της Νέας Κίου, εισηγήθηκε το κατάπτυστο 11-0 και συνεχίζει να το τηρεί και ως Πρόεδρος…

Ήταν η απόλυτη εκτροπή, όταν σχεδόν εξανάγκασε τον Πρόεδρο Γ. Αποστολόπουλο να ανατρέψει την αρχική του συμφωνία με τους περισσότερους συμβούλους, για ένα εκλογικό σύστημα που θα εξασφάλιζε την εκπροσώπηση ΟΛΩΝ των Σωματείων, αναλόγως με τον αριθμό των ψήφων που θα ελάμβανε η κάθε παράταξη.

Συνεπώς, η αδυναμία του να απαντήσει ουσιαστικά στην κατηγορία μας περί συστήματος «Βόρειας Κορέας», αποδεικνύει το βάσιμο των ισχυρισμών μας και την ορθότητα των απόψεών μας.

Υ.Γ. Μας προκαλεί κατάπληξη η προσωπική και αυθαίρετη δήλωσή του για την πρόωρη έναρξη του Πρωταθλήματος την 5η Σεπτεμβρίου, προκαταλαμβάνοντας την απόφαση του υπό σύσταση νέου Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΣ, της Επιτροπής διεξαγωγής του πρωταθλήματος και χωρίς να έρθει σε συνεννόηση με τα Σωματεία, μη αναγνωρίζοντας τις όποιες πραγματικές τους ανάγκες.

Για το θέμα αυτό, θα επανέλθουμε άμεσα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version