home design

Σημαντική διάκριση στο Λονδίνο για γιατρό από την Ερμιονίδα

Ένας νέος γιατρός από την Ερμιονίδα, ο Σταμάτης Τσαμαδός, πέτυχε μια σημαντική διάκριση στο Λονδίνο όπου ζει και εργάζεται τα τελευταία χρόνια.

Συγκεκριμένα, μετά από ένα εξαντλητικό εξεταστικό διήμερο, ενεγράφη από το Διοικητικό Συμβούλιο Ορθοπεδικής Χειρουργικής του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών του Εδιμβούργου (RCSI), στα μέλη του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών (FRCS) της Αγγλίας και της Ιρλανδίας.

Ο Σταμάτης Τσαμαδός, γιος του αντιδημάρχου Ερμιονίδας Ιωάννη Τσαμαδού, μετά από την αποφοίτησή του από την ιατρική σχολή, πήρε ειδικότητα ευρωπαίου ορθοπεδικού (FEBOT) στο Λονδίνο, εργαζόμενος ως senior κλινικός ορθοπεδικός, στο Royal Free Hospital στο Hampstead.

Τόσο, ο «Ερμιονικός Σύνδεσμος» όσο και ο δήμαρχος Ερμιόνης Γιάννης Γεωργόπουλος εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους για την επιτυχία αυτή στον νεαρό επιστήμονα.

Ειδικότερα, ο «Ερμιονικός Σύνδεσμος» αναφέρει μεταξύ άλλων πως «στον αγαπητό μας Σταμάτη, εκτός από τα θερμά μας συγχαρητήρια, μεταφέρουμε την ευχή όλων μας να προοδεύει πάντα υγιής και ευτυχισμένος, τόσο στον ιδιαίτερα δύσκολο τομέα της ειδικότητάς του, όσο και στην προσωπική του ζωή!».

Ενώ ο δήμαρχος Ερμιόνης σημειώνει: «Ακόμα ένας νέος επιστήμονας από την Ερμιονίδα διαπρέπει στο εξωτερικό κάνοντάς μας υπερήφανους!

Ο Σταμάτης Τσαμαδός, γιος του Αντιδημάρχου Ιωάννη Τσαμαδού, έπειτα από μια επιτυχημένη πορεία στον τομέα της υγείας με ειδικότητα ορθοπεδικού κατάφερε να ξεχωρίσει και να ενταχθεί στο δυναμικό  του Βασιλικού Κολλεγίου Χειρουργών (FRCS) της Αγγλίας και της Ιρλανδίας.Του ευχόμαστε να συνεχίζει υγιής την πορεία του, προσφέροντας στον άνθρωπο και στην επιστήμη!».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version