home design

ΣΕΚ: Για τέταρτη τετραετία πρόεδρος ο Παναγιώτης Πεβερέτος από την Αργολίδα

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021, συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Ελληνικής Κτηνοτροφίας, τα μέλη του οποίου αναδείχτηκαν στις αρχαιρεσίες της 23/6/2021, μετά από πολύ μεγάλη μαζική συμμετοχή των αντιπροσώπων των μελών του ΣΕΚ από όλες τις περιφέρειες της χώρας, παρά τις δύσκολες συνθήκες λόγω covid, καύσωνα, εργασιών που απαιτούνται ιδιαίτερα αυτή την περίοδο (θέρος πότισμα κ.α.) μετακινούμενοι κτηνοτρόφοι κ.α.
Πρόεδρος αναδείχτηκε για τέταρτη τετραετία ο Παναγιώτης Πεβερέτος και Αναπληρωτής Πρόεδρος, ο Τσομπάνος Χρήστος.


Ο Πρόεδρος, Παναγιώτης Πεβερέτος δηλώνει ότι το νέο Δ.Σ. έχει δύσκολο έργο να επιτελέσει έχει όμως όλες τις προϋποθέσεις για να επιτύχει γιατί η ανταπόκριση των κτηνοτρόφων από όλη τη χώρα είναι τέτοια που εγγυάται την προσπάθεια για ένα καλύτερο αύριο της κτηνοτροφίας.


Εκλέχθηκαν επίσης, ο Στρατάκης Ανδρέας Α’ Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της αιγοπροβατοτροφίας, ο Μόσχος Δημήτριος Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της βοοτροφίας και της αιγοπροβατοτροφίας , ο Διδάγγελος Γεώργιος, Αντιπρόεδρος και εκπρόσωπος της Χοιροτροφίας, ο Θεοδωρίδης Νικόλαος Γενικός Γραμματέας και ο Λιόλιος Νικόλαος, Ταμίας.


Η αντιπροσωπευτικότητα στο νέο Δ.Σ. είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη σε όλους τους κλάδους της κτηνοτροφίας και όλη την Ελλάδα από τον Έβρο μέχρι την Κρήτη και από τα νησιά του Ιουνίου μέχρι το Βόρειο Αιγαίο.


Το νέο Δ.Σ. που αναδείχτηκε από τις εκλογές, ανανεωμένο με επτά νέα μέλη, είναι αναβαθμισμένο και πιο αντιπροσωπευτικό ενισχύει ακόμη περισσότερο τη δυναμική του και τον αγώνα του για την ανάπτυξη ισχυρής και ανταγωνιστικής παραγωγικής βάσης.


Η νέα σύνθεση του Δ.Σ.

Πρόεδρος της Ελεγκτικής Επιτροπής ορίστηκε ο Βενετσάνος Ιωάννης (Περιφ. Πελοποννήσου) και μέλη οι Ζαγορίτης Αλέξανδρος (Περιφ.Κ. Μακεδονίας) και Μπαλτογιάννης Χριστόδουλος (Περιφ.Ηπείρου). Αναπληρωματικό μέλος Κοντογιώργος Σπυρίδων (Περιφ. Θεσσαλίας)

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version