home design

Βασίλης Σιδέρης: Δεύτερος γύρος της «Επανεκκίνησης του Αργολικού ποδοσφαίρου»

Ολοκληρώθηκαν οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου προέδρου της Ε.Π.Σ. Αργολίδας, με νικητή τον Βασίλη Σιδέρη, που ήταν και ο μοναδικός υποψήφιος για την διεκδίκηση της προεδρίας. Ο επανεκλεγείς πρόεδρος, εκτός από τις ευχαριστίες του προς τα μέλη που τον ψήφισαν, καλεί και σε συστράτευση το σύνολο των σωματείων της Ένωσης και μεταξύ άλλων αναφέρει:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τα σωματεία της Ένωσής μας ,για την συμμετοχή τους στην χθεσινή εκλογική διαδικασία, βάση του δικαιώματος ψήφου που είχαν, έχοντας πάρει την ειδική αθλητική αναγνώριση από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού και την εγγραφή τους στο αθλητικό μητρώο, τα οποία με τη ψήφο τους μας έδωσαν εντολή για μια ακόμη τετραετία. Επίσης θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους υποψήφιους του συνδυασμού μας με τους οποίους θα αγωνιστούμε για ένα υγειές κι ανταγωνιστικό Αργολικό ποδόσφαιρο. Από σήμερα ξεκινά ο δεύτερος γύρος της “ΕΠΑΝΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΑΡΓΟΛΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ“ όχι των λόγων αλλά των έργων, όχι των δικών μας αλλά όλων. Στο Νομό μας έχουμε πολλά σωματεία, με μεγάλη ποδοσφαιρική αξία και ιστορία όπως και νεότερα σωματεία πολλά υποσχόμενα. Στόχος μας η βοήθεια όλων αυτών των σωματείων της Ένωσης μας για να εκπληρώσουν τους στόχους τους, και να δούμε κι άλλες ομάδες μας σε Εθνικές Κατηγορίες όπως αρμόζει. Παραμένει στόχος μας η αναβάθμιση των πρωταθλημάτων και των υποδομών. Εγώ και οι συνεργάτες μου θα κινηθούμε με οποιονδήποτε τρόπο ώστε να προστατεύσουμε τις ομάδες, τους παράγοντες και τους διαιτητές της Ένωσης μας. Υποσχόμαστε ότι την εμπιστοσύνη που μας δείξατε για δεύτερη συνεχή φορά θα την ανταποδώσουμε με εμπιστοσύνη ,δικαιοσύνη και ίση μεταχείριση”. Όπως είπα και χθες κατά την διάρκεια της Γ.Σ., καλούμε σε συστράτευση το σύνολο των σωματείων της Ένωσή μας, είτε μας στήριξαν έως τώρα είτε όχι, με γνώμονα και αποκλειστικό στόχο την πρόοδο του Αργολικού ποδοσφαίρου.

Η Ε.Π.Σ. Αργολίδας κινούμενη πάντα με οδηγό την ανάπτυξη του Αργολικού ποδοσφαίρου, θα συνεχίσει την προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με μεθοδικότητα και οργάνωση».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version