home design

Μάχη με το θάνατο δίνει ο Ρουμάνος που ξυλοκοπήθηκε στο Άργος

Μάχη δίνουν οι γιατροί για να κρατήσουν στη ζωή τον Ρουμάνο που ξυλοκοπήθηκε άγρια στο Άργος το βράδυ της Δευτέρας του Αγίου Πνεύματος. Η κατάσταση της υγείας του παραμένει πολύ κρίσιμη, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες.

Ο άτυχος πατέρας της ανήλικης που αποτέλεσε το μήλο της έριδος μεταξύ νεαρών και οδήγησε σε απανωτές συμπλοκές στο χώρο της λαϊκής αγοράς με εμπλεκόμενους και Αιγύπτιους, βρίσκεται σε καταστολή και παραμένει διασωληνωμένος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης.

Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες

Πέντε Αργείοι κατηγορούνται για τον ξυλοδαρμό και απολογούνται την Πέμπτη, μετά από προθεσμία που πήραν από την ανακρίτρια, το απόγευμα της Τρίτης ώστε να προετοιμάσουν τις απολογίες τους και οι δικηγόροι τους να λάβουν γνώση της δικογραφίας.

Οι δύο από τους πέντε αντιμετωπίζουν κατηγορίες για βαριά σκοπούμενη σωματική βλάβη, ενώ οι άλλοι τρεις κατηγορούνται για συμμετοχή στη συμπλοκή.

Οι φερόμενοι ως δράστες από το Άργος, που συνελήφθησαν στα πλαίσια του αυτοφώρου, θα κρατηθούν μέχρι την απολογία τους την Πέμπτη, ενώ ο ένας από αυτούς που αντιμετωπίζουν πλημμεληματικού χαρακτήρα κατηγορίες, αφέθηκε ελεύθερος, λόγω του ότι είναι τραυματίας από προηγούμενη συμπλοκή με Αιγύπτιους.

Το χρονικό του ξυλοδαρμού

Η συμπλοκή ξεκίνησε μεταξύ ενός Ρουμάνου και ομάδας ημεδαπών περίπου στον χώρο της λαϊκής αγοράς και οδήγησε σε χειροδικίες με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του Ρουμάνου. Ο πατέρας πήγε να ζητήσει τον λόγο από κάποιους που φέρονται να παρενοχλούσαν την ανήλικη κόρη του.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του άτυχου πατέρα. Ο άτυχος άνδρας που υπέστη τον ξυλοδαρμό διασωληνώθηκε στη νευροχειρουργική κλινική στην Τρίπολη, όπου και διακομίστηκε.

Όπως δήλωσε ο δικηγόρος του ενός εκ των πέντε κατηγορουμένων Βαγγέλης Λαμπρόπουλος: «Ο Ρουμάνος δυστυχώς από ότι πληροφορήθηκα δεν είναι σε καλή κατάσταση, γιατί είναι ένας νέος άνθρωπος και κινδυνεύει η ζωή του αυτή τη στιγμή. Είναι κάτι πάρα πολύ λυπηρό, είναι κάτι που συγκλονίζει όλους μας».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version