home design 800x400

Κλειστά δημοτικά και στο Ναύπλιο λόγω καύσωνα

Δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη τα δημοτικά σχολεία στο Δήμο Ναυπλιέων, λόγω καύσωνα, όπως και έχει αποφασιστεί και σε άλλους δήμους της χώρας.

Συγκεκριμένα, αποφάσισε ο δήμαρχος Ναυπλιέων: «Την αναστολή λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την περιοχή μας, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας. Να σημειωθεί ότι οι εξετάσεις των μαθητριών και των μαθητών για την επιλογή του μουσικού σχολείου θα γίνουν κανονικά.

Όπως ανακοινώθηκε και για το Δήμο Άργους – Μυκηνών, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος αποφάσισε και αυτός την αναστολή της λειτουργίας όλων των Σχολικών Μονάδων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης εντός των διοικητικών ορίων του Δήμου Ναυπλιέων για την Πέμπτη 24 Ιουνίου, λόγω των πολύ υψηλών θερμοκρασιών που θα επικρατήσουν στην χώρα μας και θα επηρεάσουν και την Αργολίδα, σύμφωνα με τις προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας.

Ήδη οι μαθητές έχουν ειδοποιηθεί ότι τα μαθήματα θα γίνουν με τηλεκπαίδευση.

Σχόλια

Exit mobile version