home design

Στα παρασκήνια της επίδειξης μόδας του Dior στο Καλλιμάρμαρο

Τα παρασκήνια του υπερθεάματος που παρουσίασε ο διάσημος οίκος υψηλής ραπτικής Dior στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο της Αθήνας έδωσε στη δημοσιότητα ο γαλλικός οίκος μόδας με νέο βίντεο.

Οι δημιουργίες του οίκου Dior που παρουσιάστηκαν ήταν μια ωδή στα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση και στον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό.

Καθ΄οδόν για το σόου της συλλογής Cruise 2022 από τη Maria Grazia Chiuri στο Παναθηναϊκό Στάδιο στην Αθήνα, μια σειρά από αστέρια του Dior – συμπεριλαμβανομένων των ηθοποιών Anya Taylor-Joy, Catherine Deneuve και Cara Delevingne – μοιράστηκαν με ενθουσιασμό τις σκέψεις τους για τη μοναδική εμπειρία“, γράφει ο Οίκος Dior στην ανάρτηση του βίντεο.

Στην εμβληματική επίδειξη έδωσαν το “παρών” η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Αικατερίνη Σακελλαροπούλου, η σύζυγος του πρωθυπουργού Μαρέβα Μητσοτάκη,η κ. Μαριάνα Β. Βαρδιογιάννη, η κ. Γιάννα Αγγελοπούλου, η Ευγενία Νιάρχου, η Μαίρη Κατράντζου, η Κατρίν Ντενέβ, η Άνια Τέιλορ-Τζόι, η Κάρα Ντελεβίν, η Δήμητρα Μέρμηγκα, η Άννα Βίσση, η Βίκυ Καγιά, αλλά και η διεθνής Ελληνίδα τενίστρια Μαρία Σάκκαρη μαζί με τη μητέρα της Αγγελική Κανελοπούλου.

Η συλλογή που παρουσιάστηκε στο ιστορικό μνημείο στο κέντρο της Αθήνας και έγινε γνωστή σε όλο τον κόσμο, έχει σχεδιαστεί και έχει ραφτεί από Ελληνίδες και Έλληνες τεχνίτες δημιουργούς που ζουν και εργάζονται σε διάφορες περιοχές της χώρας, όπως το Σουφλί, το Άργος και η Καλαμάτα. Η συνεργασία τους, μάλιστα, αναμένεται να συνεχιστεί και μετά το τέλος των εκδηλώσεων του Οίκου στην Αθήνα, ενώ οι θέσεις εργασίας δεν αφορούν μόνο αυτούς.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version