home design

Ναύπλιο: Ποδηλατοβόλτα και άλλες δράσεις από το ΚΕΘΕΑ

Το ΚΕΘΕΑ με κεντρικό μήνυμα «Στάσου πλάι μου», οργανώνει δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών γύρω από τα θέματα της εξάρτησης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών (26η Ιουνίου). Στο Ναύπλιο, η Κινητή Μονάδα και το Πολυδύναμο Κέντρο του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ -ΟΞΥΓΟΝΟ, σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων και τον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού Περιβάλλοντος – Αθλητισμού – Τουρισμού Δήμου Ναυπλιέων (ΔΟΠΠΑΤ) διοργανώνουν την Παρασκευή 25 Ιουνίου και το Σάββατο 26 Ιουνίου 2021 τις παρακάτω δράσεις:

Οι δράσεις της Παρασκευής 25-6

ΠοδηλατοΒΟΛΤΑ στη Ζωή

Η ποδηλατοβόλτα θα έχει έναρξη διαδρομής στις 19:00 μ.μ. με αφετηρία την Πλατεία Φιλελλήνων, κατεύθυνση προς τη Λεωφόρο Συγγρού, πέρασμα από το Λιοντάρι των Βαυαρών, συνέχεια διαδρομής από τη Λεωφόρο Σιδηράς Μεραρχίας και τερματισμό στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων, μπροστά από το Δημαρχείο Ναυπλίου.
Στην έναρξη θα παρουσιαστεί Πρόγραμμα Αθλητικού Ομαδικού χορού “Cheerleading” με υπεύθυνη την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Μάρκου Νίνα.

Δράσεις στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων

Ενημερωτικό περίπτερο από τις 19:00μ.μ. έως τις 22:00 μ.μ. με διανομή έντυπου υλικού και συζήτηση με τα μέλη του προσωπικού.

«Γιορτή παιχνιδιού» για παιδιά από τις 19:00μ.μ
Μικροί και μεγάλοι χρησιμοποιώντας ανακυκλώσιμα υλικά θα δημιουργήσουν την «Πόλη των Ονείρων» τους! Υπεύθυνη η παιδαγωγός προσχολικής ηλικίας, κα Καραχοτζίτη Δήμητρα play worker & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ.

Υπαίθριο Εικαστικό Εργαστήρι από τις 19:00μ.μ. αφιερωμένο και εμπνευσμένο από το έργο του μεγάλου Έλληνα Καλλιτέχνη Αλέξη Ακριθάκη (1939 – 1994). Υπεύθυνη Εικαστικού εργαστηρίου είναι η εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ, Ζωγράφος και Εικαστικός κα Μάρα Μάγδα.

Αθλητικοχορευτικό σχήμα Kangoo Jumps στη λήξη της Ποδηλατάδας με υπεύθυνη την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Κατσιγιάννη Έλενα.

Μουσικοχορευτικό δρώμενο σε αλληλεπίδραση με το κοινό στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων με υπεύθυνη την Yoga Instructor & εθελόντρια του ΚΕΘΕΑ κα Λάμπρου Ειρήνη.

Οι δράσεις του Σαββάτου 26-6

Δενδροφύτευση

Το Σάββατο 26 Ιουνίου και ώρα 12:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί δενδροφύτευση στην οδό Αριστοτέλους Ωνάση μπροστά και κατά μήκος της εισόδου του 2ου Λυκείου Ναυπλίου. Τα δέντρα συμβολίζουν τις ρίζες, την ιστορία, τις δεξιότητες και τα όνειρά μας.

Προσκαλούνται όλοι, μικροί και μεγάλοι να συμμετάσχουν στο διήμερο δράσεων 25 & 26 Ιουνίου 2021 υποστηρίζοντας τον αγώνα για ζωή και την δύναμη της αλληλεγγύης και της δημιουργίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στην ΠΟΔΗΛΑΤΟΒΟΛΤΑ του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟΟΞΥΓΟΝΟ μπορείτε να επικοινωνείτε με την Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ – ΟΞΥΓΟΝΟ στα τηλ. 27520-25083, 27520-47251.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version