home design 800x400

Πολάκης – Γκιόλας: Μαζί σχεδιάζουν πώς θα ρίξουν τον Μητσοτάκη

Με τον συνήθως χαμηλών τόνων βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Γκιόλα συναντήθηκε ο Χανιώτης πρώην αναπληρωτής υπουργός υγείας και νυν βουλευτής Παύλος Πολάκης, σε ταβέρνα της Καισαριανής, συζητώντας «μεταξύ τυρού και αχλαδιού» πώς θα ρίξουν την κυβέρνηση Μητσοτάκη.

Μαζί τους, μεταξύ άλλων και ο πρώην Πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και νυν βουλευτής Ηρακλείου Σωκράτης Βαρδάκης.

Τον τόνο της συζήτησης αποκάλυψε ο ίδιος ο Παύλος Πολάκης δημοσιεύοντας τις φωτογραφίες από την Καισαριανή και γράφοντας στα σόσιαλ μίντια:

«Στην Καισαριανή  με καλούς φίλους και συντρόφους, κουβεντιάζοντας για το πως θα ρίξουμε την κυβέρνηση της μοναρχίας του Μητσοτάκη και το πως πρέπει να κυβερνήσει ο ΣΥΡΙΖΑ τη Δεύτερη Φορά Αριστερά που έρχεται  σύντομα»…

Η συνάντηση έγινε μετά τη συνεδρίαση της βουλής, με τον Παύλο Πολάκη να έχει κερδίσει τη στήριξη Τσίπρα, μετά τις αναρτήσεις του στο Facebook για τα εμβόλιο της AstraZeneca. Μάλιστα ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κάλεσε την κυβέρνηση να ζητήσει συγγνώμη στους πολίτες για την διαχείριση του ζητήματος του εμβολίου της AstraZeneca.

Εντωμεταξύ, ο συνδαιτυμόνας του Γιάννη Γκιόλα σε προηγούμενη, προ του γεύματος, ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα είχε γράψει, ρίχοντας λάδι στη φωτιά: «Μητσοτάκη, τελικά πρέπει να με βλέπεις στον ύπνο σου και να ξυπνάς ιδρωμένος! Και ξέρεις γιατί… Γιατί  εσύ είσαι απλά ένας «γόνος» και μετρίων δυνατοτήτων, που χρωστάς στη διαπλοκή. Κι εγώ γιος βοσκού που ό,τι έγινα το χρωστώ στο μυαλό και στα χέρια μου (πουθενά αλλού) και ξέρω τι θα πει δουλειά και πραγματική αριστεία! Γι΄ αυτό όπως σου είπε κι ο Αλέξης άσε την καραμέλα και απάντησε (εσύ ή οι λογογράφοι σου) σε αυτά που ρώτησα χθες στην ομιλία μου για την πανδημία, τις ΜΕΘ, τα μονοκλωνικά φάρμακα και τον εμβολιασμό».

Σχόλια

Exit mobile version