home design 800x400

Ναύπλιο: Οι γυναίκες στην Επανάσταση με τα μάτια μεταπτυχιακών φοιτητών

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «ΘΕΑΤΡΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΑ: ΘΕΩΡΙΑ, ΣΚΗΝΙΚΗ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ» του τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στο πλαίσιο του  εορτασμού των 200 ετών από την Ελληνική Επανάσταση σας προσκαλεί στη διαδικτυακή  εκδήλωση που διοργανώνει την Παρασκευή 18/6/2021, ώρα 19.00.

“Μάχονταν αλλά ωσάν γυναίκες”– Οι Γυναίκες στην Επανάσταση (Βιντεοσκοπημένο Αναλόγιο)

Επιλογή και επιμέλεια κειμένων: Βαρβάρα Γεωργοπούλου, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Παν/μίου Πελοποννήσου και Άννα Μαυρολέων, Δρ. Θεατρολόγος-Διδάσκουσα στο ΠΜΣ «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική».

Συμμετέχουν οι μεταπτυχιακοί φοιτητές και οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες:

Ασκάρογλου Ιωάννης, Γεωργακοπούλου Αγγελική, Κίτνα Βέρα, Λορεντζάτου Στέλλα, Νιαουνάκη Σοφία, Σπιτάλας Μάνος, Φιλίνη Ιωάννα, Χελιώτη Ευαγγελία.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο των μεταπτυχιακών  μαθημάτων:

Από την  δραματική στην σκηνική γραφή και την διδακτική πράξη, διδάσκουσα Βαρβάρα Γεωργοπούλου, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Τμήματος Θεατρικών Σπουδών Παν/μίου Πελοποννήσου και Ζητήματα πρόσληψης σε συνάρτηση με κοινωνικά και πολιτισμικά συμφραζόμενα, Διδάσκουσα Άννα Μαυρολέων, Δρ. Θεατρολόγος-Διδάσκουσα στο ΠΜΣ «Θέατρο και Κοινωνία: Θεωρία, Σκηνική Πράξη και Διδακτική».

Συντονισμός: Βαρβάρα Γεωργοπούλου και Άννα Μαυρολέων.

Σύνδεσμος παρακολούθησης:

https://us02web.zoom.us/j/8746553824?pwd=M1c1TTEyN0Y3ZlJ3NXU3QjRRbHNGZz09

Meeting ID: 874 655 3824

Passcode: 987691

Σχόλια

Exit mobile version