home design 800x400

«Επετειακή» αιμοδοσία στα Φίχτια

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο «Επετειακή» αιμοδοσία στα Φίχτια

Τη Δευτέρα 14 Ιουνίου, επέτειος που εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη, θα γίνει εθελοντική αιμοδοσία στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας Φιχτίου από 16:30 έως 19:30. Πρόκειται για συνδιοργάνωση του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Αργολίδας «Δεσμοί Αίματος» και του Δημοτικού σχολείου Φιχτίου, με την αρωγή του συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων Δημοτικού Σχολείου – Νηπιαγωγείου Φιχτίου.

Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί μόνο με ραντεβού. Καλέστε το 6987765064 και κλείστε το προσωπικό σας ραντεβού.

Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη

Η Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντή Αιμοδότη εορτάζεται στις 14 Ιουνίου κάθε έτους. Ο στόχος είναι να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση σχετικά με την ανάγκη για ασφαλές αίμα και προϊόντα αίματος για μετάγγιση και για την κρίσιμη συμβολή των εθελοντών αιμοδοτών στα εθνικά συστήματα υγείας.

Τα ασφαλή προϊόντα αίματος και η μετάγγιση τους αποτελούν κρίσιμη πτυχή της φροντίδας και της δημόσιας υγείας. Σώζουν εκατομμύρια ζωές και βελτιώνουν την υγεία και την ποιότητα ζωής πολλών ασθενών κάθε μέρα.

Η ανάγκη για αίμα είναι καθολική, αλλά η πρόσβαση στο αίμα για όλους εκείνους που τη χρειάζονται δεν είναι. Η έλλειψη αίματος είναι ιδιαίτερα μεγάλη.

Για να διασφαλιστεί ότι όλοι όσοι χρειάζονται ασφαλές αίμα έχουν πρόσβαση σε αυτό, χρειαζόμαστε εθελοντές αιμοδότες που δίνουν αίμα τακτικά.

Σχόλια

Exit mobile version