home design

Προσοχή στα φανάρια: Καταστράφηκαν από το τροχαίο τη νύχτα στο Ναύπλιο

Την ολοκληρωτική καταστροφή στους σηματοδότες προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα στο Ναύπλιο τα ξημερώματα της Τρίτης, σύμφωνα με το δήμο Ναυπλιέων, ο οποίος εφιστά την προσοχή στους οδηγούς.

Πρόκειται για τα φανάρια της Άργους στην διασταύρωση με την οδό Χαριλάου Τρικούπη, όπου ένα αυτοκίνητο έπεσε με σφοδρότητα επάνω τους τη νύχτα, με αποτέλεσμα έκτοτε να μην λειτουργούν.

Το πρόβλημα ωστόσο δεν μπορεί να αποκατασταθεί άμεσα και ο δήμος υπολογίζει ότι θα χρειαστούν 15 μέρες για την επισκευή. Αποτέλεσμα θα είναι όλο αυτό το διάστημα να δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα και να υπάρχει κίνδυνος για τους οδηγούς στην επικίνδυνη και φορτωμένη κυκλοφοριακά διασταύρωση.

Η ανακοίνωση του δήμου Ναυπλιέων, για την οποία δεν εκδόθηκε ακόμα δελτίο Τύπου, αλλά έχει αναρτηθεί σε κοινωνικά δίκτυα, αναφέρει:

«Ενημέρωση για βλάβη στους φωτεινούς σηματοδότες λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Ο Δήμος Ναυπλιέων ενημερώνει και εφιστά την προσοχή στους οδηγούς που κινούνται στην Οδό Άργους στην διασταύρωση με την οδό Χαριλάου Τρικούπη στο ύψος των φαναριών, ότι:

Ημέρα Τρίτη και ώρα 01.30 αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε φωτεινό σηματοδότη και σε πινακίδες σήμανσης, με συνέπεια την ολική καταστροφή τους.

Λόγω του συμβάντος οι φωτεινοί σηματοδότες έχουν τεθεί εκτός λειτουργίας και ο χρόνος αποκατάστασης της βλάβης που απαιτείται υπολογίζεται σε δεκαπέντε περίπου ημέρες».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version