home design 800x400

Το 1ο ΕΠΑΛ Άργους μετατρέπεται σε πρότυπο δια στόματος Υπουργού

Σε Πρότυπο Επαγγελματικό Λύκειο προτείνεται να μετατραπεί το 1ο ΕΠΑΛ Άργους, σύμφωνα με όσα δήλωσε η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως κατά τη σημερινή επίσκεψή της στο σχολείο. Μάλιστα πρόκεται για ένα από τα μόλις 6 συνολικά ΕΠΑΛ που θα γίνουν πρότυπα σε όλη την Ελλάδα.

Η κα Κεραμέως ξεκίνησε τις επισκέψεις της σε σχολικές μονάδες της Αργολίδας από το Επαγγελματικό λύκειο Άργους, όπου μπήκε στις σχολικές αίθουσες και μίλησε με τους μαθητές.

Τον δήμο Άργους – Μυκηνών εκπροσώπησε ο αντιδήμαρχος Δημήτρης Κρίγγος, καθώς ο δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος βρίσκεται σε προγραμματισμένα ραντεβού εκτός Άργους.

Όπως έχει δηλώσει η υπουργός «Έχουμε στο νου μας τις προσπάθειες και την αγωνία των μαθητών μας και των οικογενειών τους όσο πλησιάζουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις. Θέλουμε τα παιδιά μας και οι οικογένειές τους να έχουν στη διάθεσή τους τη στήριξη και τις πληροφορίες που χρειάζονται».

Σχόλια

2 απαντήσεις

  1. Ο τσαντάκιας

    Η κυρία υπουργός ρωτήθηκε αν μπορούν οι καθηγητές να κανουν ιδιαίτερα στους μαθητές τους όπως κρυφά γίνετε χρόνια τώρα κ δεν μιλάει κανείς;

  2. Παλαιό δημοκράτης

    Εκτός Άργους ο δήμαρχος η εκτός νέας δημοκρατίας;

Exit mobile version