home design 800x400

Πάτρα: Σφύριξε στην Κάτω Αχαΐα ο προαστιακός

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Σφύριξε στην Κάτω Αχαΐα ο προαστιακός

Στην Κάτω Αχαΐα φτάνει από χθες  Δευτέρα 17.05 ο προαστιακός μετά την επέκταση δρομολογίου που έκανε η ΤΡΑΙΝΟΣΕ Α.Ε. παρέχοντας νέα δρομολόγια και εισάγοντας τη δυνατότητα έκδοσης καινούργιου ημερήσιου εισιτηρίου (διάρκειας 24 ωρών) πολλαπλών διαδρομών για όλο το εύρος της διαδρομής.

Ο Προαστιακός Πάτρας συνδέει πλέον τις περιοχές Αγίου Βασιλείου και Κάτω Αχαΐας με καθημερινά δρομολόγια, συμβάλλοντας στην ταχύτερη και άνετη μετακίνηση του επιβατικού κοινού της ευρύτερης περιοχής με το κέντρο της Πάτρας, παρακάμπτοντας την κίνηση της πόλης.

Οι επιβάτες που μετακινούνται με τους συρμούς του Προαστιακού Σιδηροδρόμου εξυπηρετούνται με λεωφορεία που έχει δρομολογήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο Τμήμα Άγιος Βασίλειος-Καστελλόκαμπος και αντίστροφα.

Επιπλέον, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσφέρει στους κατόχους σιδηροδρομικού εισιτηρίου ή κάρτας του Προαστιακού Πάτρας γρήγορη και οικονομική μεταφορά με λεωφορείο προς/από το Νοσοκομείο του Ρίου και το Πανεπιστήμιο Πατρών, με μετεπιβίβαση στον Σιδηροδρομικό Σταθμό Καστελλόκαμπου εξυπηρετώντας φοιτητές, εργαζόμενους και επισκέπτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις.

Για την επιβίβαση στα λεωφορεία της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απαραίτητη είναι η επίδειξη επικυρωμένου εισιτηρίου ή κάρτας απεριορίστων διαδρομών Προαστιακού Πάτρας.

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΩΝ

Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, θέλοντας να προσφέρει ποιοτικές και οικονομικές υπηρεσίες προς το επιβατικό κοινό, εφαρμόζει ζωνική τιμολόγηση ως ακολούθως:

ΖΩΝΗ Α1: Άγιος Βασίλειος-Άγιος Ανδρέας

ΖΩΝΗ Α: Άγιος Βασίλειος-Ανθείας

ΖΩΝΗ Β: Αγυιά-Καμίνια

ΖΩΝΗ Γ: Βραχνέικα-Κάτω Αχαΐα

Ακολουθεί σχηματική απεικόνιση πλήρους πλέγματος τιμών Προαστιακού Πάτρας.

Σχόλια

Exit mobile version