home design 800x400

Αγία Τριάδα: Η παλιά λακκούβα, η νέα και η επέμβαση Λυκομήτρου

Δεν είναι η παλιά λακκούβα στην Αγία Τριάδα, αλλά μια νέα που δημιουργήθηκε και άμεσα θα αποκατασταθεί η ζημιά στο οδόστρωμα, δηλώνει ο αντιδήμαρχος Ναυπλίου Αλέξανδρος Λυκομήτρος, απαντώντας σε επιστολή κατοίκου της Αγίας Τριάδας, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα.

Ο αντιδήμαρχος διευκρινίζει ότι ανάλογη περίπτωση που είχε καταγραφεί τον Φεβρουάριο είχε αποκατασταθεί επίσης άμεσα και δεν είναι η ίδια με την πρόσφατη, που αναφέρει στην επιστολή του ο κάτοικος της περιοχής.

Άμεση αποκατάσταση

Δηλώνει ο κος Λυκομήτρος σχετικά με την αποκατάσταση της ζημίας σε οδόστρωμα με κυβόλιθους της κοινότητας Αγίας Τριάδας:

“Σας γνωρίζω ότι η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου κινητοποιήθηκε άμεσα στις 23/2/2021 για την αποκατάσταση της ζημίας – καθίζησης που είχε προκληθεί σε τμήμα οδοστρώματος με κυβόλιθους στην Αγία Τριάδα. Μάλιστα για την αποκατάσταση της ζημίας ήμουν παρών μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών παρουσία και της Προϊσταμένης της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ναυπλιέων.

Η ζημία που εικονίζεται στην από 17/5/2021 νέα ανάρτησή σας εσφαλμένως και πιθανά σκοπίμως από τον ανώνυμο καταγγέλλοντα προβάλλεται ως μη αποκατασταθείσα ζημία, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για νέα ζημία σε τοποθεσία παραπλήσια της παλαιάς, όπως ο ανώνυμος καταγγέλλων όφειλε να γνωρίζει πριν προβεί σε οποιαδήποτε αμφιβόλου αξιοπιστίας καταγγελία.

Επισημαίνω ότι το συγκεκριμένο οδόστρωμα καλύπτεται από κυβόλιθους και άμμο, υλικά που είναι ευάλωτα τόσο στις μεταβαλλόμενες καιρικές συνθήκες όσο και σε οποιαδήποτε αθέμιτη και απερίσκεπτη ανθρώπινη παρέμβαση.

Ο Δήμος, όπως πάντα, θα αποκαταστήσει άμεσα και αυτή τη ζημία, ευελπιστώντας ότι στο εξής δε θα γίνεται  αποδέκτης ανώνυμων, ψευδών και συκοφαντικών καταγγελιών”.

Ο Αντιδήμαρχος

Αλέξανδρος Λυκομήτρος

Σχόλια

Exit mobile version