home design 800x400

Ναύπλιο: Του χρόνου με νέες αίθουσες το δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας

Δημοπρατείται η προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας του δήμου Ναυπλιέων, με χρηματοδότηση από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014 – 2020».

Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί με χρήση της πλατφόρμας του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημοσίων Συμβάσεων και η ηλεκτρονική αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 25 Μαΐου.

Το έργο έχει ενταχθεί στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Πελοπόννησος 2014-2020», με Φορέα χρηματοδότησης την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε δώδεκα μήνες από την υπογραφή της σύμβασης.

Θετικά σχολιάζει την εξέλιξη ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, ο οποίος παραθέτει και τις φωτογραφίες: «Δημοπρατείται με προϋπολογισμό 2.253.000 € η προσθήκη αιθουσών στο δημοτικό σχολείο Αγίας Τριάδας του Δήμου μας. Κάθε βήμα που γίνεται για την υλοποίηση ενός έργου έχει πίσω του αγώνα και πολλή δουλειά. Η εξασφάλιση οικοπέδων για νέα σχολεία (5ο Δημοτικό, Λύκειο, Γυμνάσιο, Νηπιαγωγείο) η αναβάθμιση των υπαρχόντων κτιρίων και η συντήρησή τους αποτελούν προτεραιότητα του Δήμου μας και καθημερινή μέριμνα της Δημοτικής Αρχής μέσω των Σχολικών Επιτροπών (Α/θμιας & Β/θμιας)».

Σχόλια

Exit mobile version