home design

H Volkswagen τεστάρει τα αυτόνομα οχήματα Αrgos AI

Καθώς η τεχνολογία τρέχει με γοργούς ρυθμούς, η Volkswagen προσπαθεί να προλάβει τις εξελίξεις και επικεντρώνεται ολοένα και πιο εντατικά στην αυτόνομη οδήγηση. Η γερμανική εταιρεία περνά στην επόμενη φάση έρευνας και εξέλιξης της μεταφοράς χωρίς οδηγό και αυτή τη στιγμή εστιάζει στα επαγγελματικά οχήματα, παρά στα ιδιωτικά επιβατικά.

Η Argo, μία από τις βασικές εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται η Volkswagen δημιουργεί νέες βάσεις στο Μόναχο στη Γερμανία και ετοιμάζεται να ξεκινήσει δοκιμές με το επερχόμενο ID Buzz, ολοκληρώνοντας την έρευνά της μετά το Μαϊάμι, τη Φλόριντα και το Τέξας.

Εντωμεταξύ, η Moia ο δεύτερος σημαντικότερος συνεργάτης της VW, θα προσφέρει μετακίνηση χωρίς οδηγό για πρώτη φορά μέχρι το τέλος του 2021 στο Αμβούργο της Γερμανίας. Αν και οι δύο εταιρείες δεν είναι έτοιμες προς το παρόν να παρέχουν περισσότερες λεπτομέρειες για το συγκεκριμένο πρόγραμμα, η συνεργασία τους κρίνεται σημαντική για τις αυτόνομες μεταφορικές επιλογές που θα διαλέξουν έως το 2025.

Αν και οι δοκιμές αφορούν αρχικά τα επαγγελματικά οχήματα, διαφαίνεται ότι στη συνέχεια θα περάσει και στα ιδιωτικά επιβατικά αυτοκίνητα. Ο στόχος της Volkswagen για αυτόνομη οδήγηση και μεταφορά διαφορετικών επιβατών σε παγκόσμια κλίμακα παραμένει φιλόδοξο σχέδιο για την ίδια, που θέλει να ετοιμάσει έως το 2025.

Μαζί με την Argo και την Moia, οι οποίες μπαίνουν στο παιχνίδι ακόμα πιο ενεργά, θα αναμένουμε να ακούσουμε νεότερες ειδήσεις για τις δοκιμές, ειδικά μετά τις πρώτες μεταφορές επιβατών με το αυτόνομο ID Buzz, που είναι θέμα μερικών μηνών.

caranddriver.gr

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version