home design

Survivor: Πλάνταξε στο κλάμα το twitter μαζί με τον Κορίνθιο αγρότη

Καταιγισμός από αρνητικά tweets ως προς την παραγωγή και θετικά ως προς το δίδυμο Τζέιμς και Νίκο, συνέβη στο twitter το βράδυ της Τρίτης 11/5, από την στιγμή που ο Τζέιμς Καφετζής ανακοίνωσε πως αποχωρεί οικειοθελώς από το Survivor.

O 26χρονος Κορίνθιος αγρότης, ο Νίκος Μπάρτζης, λύγισε την ώρα που ο φίλος του James Καφετζής τον αγκάλιασε να τον αποχαιρετίσει και μαζί του λύγισαν όλα τα κοινωνικά δίκτυα.

Ο Ροδίτης παίκτης νωρίτερα χθες το βράδυ ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς μετά από 5 μήνες από την Δομινικανή Δημοκρατία, καθώς όπως ανέφερε δεν μπορεί να συνεχίσει άλλο διότι δεν νιώθει καλά και εφόσον το πιο σημαντικό πράγμα που έχει είναι ο εαυτός του, δεν μπορεί να τον αφήσει πίσω και να κάνει πως δεν βλέπει τα προβλήματα που του έχουν δημιουργηθεί!

“Είμαι εδώ 5 μήνες, έχουμε περάσει από χαρές λύπες. Έχω εξαντληθεί σωματικά. Το πρόβλημα που έχω στη μέση μου δεν επιτρέπει να συνεχίσω αυτό που θέλω στο 100%. Αυτό που με προβληματίζει εδώ και αρκετό καιρό είναι ο εαυτός μου και το μυαλό μου. Έχω αρχίσει και τα χάνω. Μέχρι και τα όνειρά μου είναι για το Survivor. Νιώθω ότι ξεχνάω αναμνήσεις από τη ζωή μου. Επειδή νιώθω ότι ο καιρός είναι μακρύς θέλω να είμαι εγώ αυτός που θα αποχωρήσει από το Survivor. Με έχει στηρίξει ο κόσμος και θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ. Για ότι κι αν έχει γίνει το έχω κάνει άθελά μου και ζητώ συγγνώμη. Το έχω μελετήσει, το έχω φιλτράρει. Αν παραμείνω δεν θα μπορέσω να αποδώσω και να είμαι πραγματικά ο εαυτός μου”, δήλωσε ο ίδιος.

«Θα είναι δύσκολο για μένα, θα είναι δύσκολο χωρίς τον Τζέιμς αλλά είναι ένα παιχνίδι, τον καταλαβαίνω απόλυτα και το σέβομαι. Τον αγαπάω, είναι φίλος μου. Είμαστε 5 μήνες εδώ, είναι πραγματικά αδερφός μου. Είναι σαν να ξυπνάω στο σπίτι μου και δεν θα βλέπω τον αδερφό μου», είπε ο Νίκος με κλαμένα μάτια.

Πλάνταξε στο κλάμα του Twitter

Η στιγμή του αποχωρισμού των δύο φίλων – που πολλοί όχι άδικα τους χαρακτήρισαν ως μια σύγχρονη εκδοχή του Δάμωνα και του Φιντία – έκανε τους χρήστες των κοινωνικών δικτύων να κλάψουν γοερά μαζί με τον Νίκο και τον James.

Χαρακτηριστικά τα παρακάτω αποσπάσματα:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version