home design 800x400

Survivor: “Γκρέμισε” το twitter ο Κορίνθιος αγρότης χορεύοντας με τα δελφίνια

To Survivor επέστρεψε στις οθόνες μας χθες Κυριακή 09/05 με νέο επεισόδιο, μετά την τη θριαμβευτική παραμονή στο παιχνίδι του Κορινθίου αγρότη Νίκου Μπάρτζη και του φίλου από τη Ρόδο James Καφετζή.

Στο παιχνίδι επάθλου κατάφεραν να κερδίσουν οι Μπλε οι οποίοι ήταν αυτοί που απόλαυσαν μια από τις πιο διασκεδαστικές εμπειρίες στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα στην Punda Cana. Η Punda Cana είναι η πιο τουριστική περιοχή του νησιού της Καραϊβικής, εκεί που βρίσκονται τα μεγαλύτερα ξενοδοχεία του νησιού.

Εκεί βρίσκεται και το πάρκο δελφινιών που επισκέφτηκε η Μπλε ομάδα και διασκέδασε με τα υπέροχα δελφίνια.

Από την αρχή ο Γιώργος Λιανός φρόντισε να ξεκαθαρίσει πως τα δελφίνια του πάρκου δεν γεννήθηκαν ελεύθερα και ούτε πιάστηκαν και παραμένουν αιχμάλωτα αλλά γεννήθηκαν στο πάρκο και ζουν εκεί.

Και μπορεί η κόκκινη ομάδα να τα έχει βάλει με τον James Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη κατηγορώντας τους πως έχουν απομονωθεί και δεν απολαμβάνουν το παιχνίδι, όμως τα πλάνα στο πάρκο δελφινιών άλλο πράγμα μας έδειξαν.

Τα τερτίπια του James με τα δελφίνια και τα πλάνα του Νίκου και οι ατάκες τους καθώς ένα δελφίνι τον οδηγούσε στο νερό, χάρισαν πλήθος σχολίων στο Twitter το οποίο απαιτεί να πάρουν οι δύο κολλητοί ταξιδιωτική εκπομπή αμέσως μετά το ριάλιτι επιβίωσης.

Δες μερικά σχόλια παρακάτω.

Σχόλια

Exit mobile version