home design 800x400

“Τελικός” για τρεις στο Καμπ Νου

|

Χρόνος ανάγνωσης

4 λεπτά

|

0 Σχόλια στο “Τελικός” για τρεις στο Καμπ Νου

Σήμερα αναλύουμε τον αγώνα που μπορεί να κρίνει τον τίτλο στην Ισπανία. Ή να αφήσει για ακόμη μια φορά ανοιχτούς τους λογαριασμούς. Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ρεάλ τους παρακολουθεί ευχόμενη ισοπαλία για να μπορέσει να πάρει τον έλεγχο στα χέρια της με αγορές διαθέσιμες μέσα από το pamestoixima app.

Ο αγώνας ξεχωρίζει φυσικά από το ποδοσφαιρικό κουπόνι του Σαββάτου αλλά δεν είναι ο μόνος, καθώς στη Νησί έχουμε την αναμέτρηση Μάντσεστερ Σίτι – Τσέλσι, τρεις εβδομάδες πριν αναμετρηθούν ξανά για τον τίτλο του πρωταθλητή Ευρώπης. 

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ – ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Από μια λάθος εκτίμηση του τερματοφύλακά της παραλίγο να τα χάσει όλα. Δέχτηκε το γκολ στο 50ο λεπτό στην έδρα της Βαλένθια, καθώς σε όλο το πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει την κυριαρχία της. Αντέδρασε όμως άμεσα και με μπροστάρηδες τους Μέσι και Γκριεζμάν πέτυχε τρία γκολ σε 12 λεπτά και έφερε το ματς στα μέτρα της. Δέχτηκε και δεύτερο γκολ στο 83’ που την άγχωσε αρκετά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, αλλά κατάφερε και έφυγε με τη νίκη από το Μεστάγια.

Νίκη που της επιτρέπει να βρεθεί στην κορυφή με νίκη σήμερα και να περιμένει απώλεια της Ρεάλ στον αγώνα με την Σεβίλλη για να μπορέσει να την απολαύσει μόνη της. Αρκεί να συνεχίσει να παράγει ευκαιρίες και να πετυχαίνει γκολ. Και να αποφύγει τα τραγικά αμυντικά λάθη. Χωρίς απουσίες πέραν των γνωστών εδώ και καιρό των Κοουτίνιο και Φάτι. Εξακολουθεί να είναι τιμωρημένος ο Κούμαν που θα παρακολουθήσει τον αγώνα από την εξέδρα.

Στατιστικά Στοιχήματος:Τέσσερα Over 2.5 στα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς της. .

ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Μπορεί να κέρδιζε στην έδρα της Έλτσε από το 23ο λεπτό, αλλά ούτε καλή απόδοση είχε, αλλά ούτε μπόρεσε να πετύχει δεύτερο γκολ αξιοποιώντας κάποια από τις λίγες ευκαιρίες που δημιούργησε. Και έτσι βρέθηκε πολύ κοντά στο φάσμα της ισοπαλίας και της απώλειας δύο βαθμών καθώς η αντίπαλός της κέρδισε πέναλτι στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων. Αλλά η εκτέλεση κατέληξε στο δοκάρι και οι τρεις βαθμοί στην ομάδα της Μαδρίτης που θα πάει ως πρωτοπόρος στην Βαρκελώνη. 

Στην Βαρκελώνη όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσει μια ομάδα που δείχνει ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση από αυτή και που δεν την έχει κερδίσει ποτέ στα χρόνια που ο προπονητής της Σιμεόνε βρίσκεται στον πάγκο της. Και δεν την βολεύει και η ισοπαλία, καθώς η Ρεάλ καραδοκεί. Θα είναι στην αποστολή,αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα αγωνιστούν οι αμυντικοί Χιμένες και λόντι. .      

Στατιστικά Στοιχήματος: Έχει σκοράρει στις πέντε από τις τελευταίες οκτώ εξόδους της

ΠΡΟΤΑΣΗ: Πιθανός ο άσος, αλλά όσο πλησιάζει η έναρξη του αγώνα τόσο πιέζεται. Και πλέον δεν έχει καμία στοιχηματική αξία. Προτιμότερο το “παιχνίδι” με τα γκολ.

Επιλογή μας το G/G & Over 2.5  σε απόδοση 2.20

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ – ΤΣΕΛΣΙ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ       

Θυσιάζοντας το θέαμα στον βωμό της τακτικής και σκοπιμότητας μπόρεσε και πήρε τη νίκη με 2-0 επί της Παρί και έτσι μπόρεσε να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της σε έναν τελικό Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά στην ιστορία της. Στην προσπάθειά της την βοήθησε και η απουσία του Μ’ Μπαπέ που έκανε την Παρί πιο αργή και πιο προβλέψιμη. Και έδωσε στον Πεπ Γκουαρδιόλα την ευκαιρία να στήσει πιο άνετα την ομάδα του.

Σήμερα θα αντιμετωπίσει την ομάδα που στο τέλος του μήνα θα  βρεθούν στην Κωνσταντινούπολη αντιμέτωπες για το μεγάλο τρόπαιο. Και από την οποία έχασε το Κύπελλο με 1-0. Μέχρι όμως να φτάσει στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού τίτλου θα πρέπει να εξασφαλίσει το πρωτάθλημα. Και θα το κάνει και μαθηματικά με νίκη σήμερα. Χωρίς τον τιμωρημένο αμυντικό της Στόουνς.  

Στατιστικά Στοιχήματος:  Τέσσερα G/G στις πέντε πιο πρόσφατες εντός έδρας αναμετρήσεις της.  

ΤΣΕΛΣΙ  ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Κέρδισε την Ρεάλ με 2-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία στην Μαδρίτη βρέθηκε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ μετά από 9 χρόνια. Καλύτερη σε κάθε τομέα, θα μπορούσε να πετύχει και μεγαλύτερο σκορ, αλλά έπεσε πάνω σε έναν φορμαρισμένο Κουρτουά και έμεινε με το 2-0. Που όμως μια χαρά την βόλεψε να πετύχει τον σκοπό της.

Στην σημερινή “πρόα τελικού” θέλει να πάρει ότι μπορεί από βαθμούς για να μπορέσει να εξασφαλίσει την τετράδα και τη συμμετοχή της στο επόμενο Τσάμπιονς Λιγκ. Λογικά θα δούμε περισσότερο μια μονομαχία τεχνικών σήμερα. Χωρίς προβλήματα η αποστολή της.

Στατιστικά Στοιχήματος: Δεν έχει χάσει στους τελευταίους 7 εκτός έδρας αγώνες της για το πρωτάθλημα. Δείτε εδώ πώς μπορέιτε να κάνετε pamestoixima εγγραφη για νόμιμο στοιχημα στους αγώνες της Πρέμιερ και όχι μόνο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Δεν περιμένουμε ακριβώς ανοιχτό παιχνίδι, αλλά θεωρούμε ότι από ένα γκολ μπορούν να συνεισφέρουν οι δύο αντίπαλοι

Επιλογή μας το G/G σε απόδοση 2.00

Σχόλια

Exit mobile version