home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΠολιτική

Ναύπλιο: Το θέατρο του παραλόγου για ένα πανό

Πολιτική διαμάχη μεταξύ διαδηλωτών έχει ξεσπάσει μετά τις απεργιακές συγκεντρώσεις της Πέμπτης στο Ναύπλιο. ΠΑΜΕ και ΣΥΡΙΖΑ είχαν ξεχωριστές συγκεντρώσεις στις γειτονικές πλατείες, Καποδίστρια και Τριών Ναυάρχων, ενώ συγκέντρωση στο σημείο είχαν και μέλη από τον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Η ένταση δημιουργήθηκε όταν ένας νεαρός πήγε να κατεβάσει το πανό του ΣΥΡΙΖΑ από την περίφραξη του παρακείμενου Σχολείου. Στη συνέχεια ακολούθησε το θέατρο του παραλόγου με τους Συριζαίους να κατηγορούν το ΚΚΕ και τους δεύτερους να αποποιούνται την ευθύνη για το περιστατικό. Στη συνέχεια υπήρξε μπαλάκι ανακοινώσεων με αλληλοκατηγορίες εκατέρωθεν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του αναφέρει μεταξύ άλλων: «Οφείλουμε να αναφερθούμε στο χθεσινό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ναύπλιο και κατά το οποίο μια ολιγομελής μειοψηφική ομάδα, χωρίς συγκεκριμένο ιδεολογικό πρόσημο, προσπάθησε να απαγορεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να διαδηλώσει, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας».

Πράγματι πληροφορίες αναφέρουν ξενόφερτο άτομο το οποίο έχει δημιουργήσει και στο παρελθόν προβλήματα, τόσο στην Αργολίδα, όσο και στην Αθήνα, ότι προσπάθησε να κατεβάσει το πανό συνεπικουρούμενο από 2-3 πιτσιρικάδες.

Ο ΣΥΡΙΖΑ

«Οι μαζικές απεργιακές κινητοποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την Ελλάδα και στην περιοχή μας, έδειξαν καθαρά ότι σύσσωμη η κοινωνία δε θα αφήσει τον κ. Μητσοτάκη και την Κυβέρνηση του να υλοποιήσουν ανενόχλητοι τα σχέδιά τους για την καταστρατήγηση εργασιακών θεμελιακών δικαιωμάτων.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία Αργολίδας θεωρώντας την Εργατική Πρωτομαγιά τον πρώτο σταθμό στη μάχη του αγώνα για την απόσυρση του κατάπτυστου αντεργατικού Νομοσχεδίου της ΝΔ, το επόμενο διάστημα πρόκειται να κλιμακώσει τις παρεμβάσεις του σε χώρους εργασίας της περιοχής, ενώ θα εντείνει τις προσπάθειές του για ένα ενωτικό μέτωπο αντίστασης, αποτελούμενο από συνδικάτα και τις προοδευτικές δυνάμεις του τόπου. Μπροστά στις νεοφιλελεύθερες προκλήσεις της Κυβέρνησης που εθελόδουλα εξυπηρετεί τις επιταγές συγκεκριμένων συμφερόντων, κανείς και καμία δεν περισσεύει.

Τέλος, οφείλουμε να αναφερθούμε στο χθεσινό περιστατικό που έλαβε χώρα στο Ναύπλιο και κατά το οποίο μια ολιγομελής μειοψηφική ομάδα, χωρίς συγκεκριμένο ιδεολογικό πρόσημο, προσπάθησε να απαγορεύσει στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ να διαδηλώσει, στο πλαίσιο της πανελλαδικής απεργίας.

Σχετικά, θα θέλαμε να σχολιάσουμε ότι το δικαίωμα της συμμετοχής μας στις μεγάλες μάχες του λαού, το έχουμε κερδίσει με την ιστορική θέση και στάση μας. Η Αριστερά στην Ελλάδα δεν φιμώθηκε στα πιο σκοτεινά και δύσκολα χρόνια της Ιστορίας της χώρας. Οι τραμπούκικες επιθέσεις που σκοπό έχουν την αποδυνάμωση της ενιαίας πάλης, ούτε μας τρομάζουν, ούτε μας πτοούν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ- Προοδευτική Συμμαχία επιδιώκει πάντα την ενωτική συμπόρευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων ενάντια στην παρούσα Κυβέρνηση που λεηλατεί, φτωχοποιεί, ξεπουλάει και υπηρετεί τα πιο αντιλαϊκά συμφέροντα αυτού του τόπου».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

  1. Πολιτικός “διάλογος” επιπέδου Εδεσσαϊκού:
    Τύφλα νάχει ο Θωμάς Μπάτζιος, αντιπρόεδρος με πλήρη σαφήνεια λόγου σε σχέση με τις αντιπαραθέσεις των συντρόφων της λαϊκής αγοράς και αγώνων του πεζοδρομίου.

    https://www.youtube.com/watch?v=lqtM9HMMlq8

Διαβάστε ακόμα

Back to top button