home design

Περιφέρεια: 16.120,00 € για βίντεο σε Μονή Αυγού, Λούσιο, Ισθμό, Νεάπολη και Καλαμάτα

Στη δημιουργία αυτοτελών θεματικών Videos με ειδικό περιεχόμενο που αφορά σε outdoor activities (bungee jumping, rafting, παραπέντε, αναρρίχηση κ.λπ.), προχωρά η Περιφέρεια Πελοποννήσου, με στόχο την ανάδειξη πέντε περιοχών.

Πρόκειται για βίντεο που θα γυριστούν στη Μονή Αυγού (Αργολίδα), στο Λούσιο (Αρκαδία), στον Ισθμό (Κορινθία), στη Νεάπολη (Λακωνία) και στην Καλαμάτα (Μεσσηνία).

Η ανάθεση δόθηκε σε εταιρεία της Αθήνας με κόστος 16.120,00 € συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24%, με στόχο η παραγωγή να γίνει με σύγχρονα μέσα κινηματογράφησης, σύνθεσης και σκηνοθεσίας, όπως κάμερες υψηλής ευκρίνειας HD, εναέριες λήψεις με drone HD, railway κάμερες, steadycam κ.λπ., για τη δημιουργία αυτοτελών θεματικών Videos, για τις outdoor activities, για την ανάδειξη των 5 περιοχών της Πελοποννήσου.

Η χρηματοδότηση γίνεται με πόρους από τα 1.800.000,00 ϵ που προβλέπεται να αντληθούν από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων και το Διαρκές Έργο υπό τον τίτλο «Δράσεις Τουριστικής Προβολής και Προβολής – Προώθησης Αγροτικών Προϊόντων Περιφέρειας Πελοποννήσου».

Παράλληλα προγραμματίζονται 7 live συνδέσεις από την Περιφέρεια το Σάββατο 15 Μαΐου

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version