Home design

Ένα πλωτό υπερπολυτελές νησί αξίας €800.000.000

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Ένα πλωτό υπερπολυτελές νησί αξίας €800.000.000

The Streets of Monaco, ονομάζεται το πιο πρόσφατο project της Yacht Island που φιλοδοξεί να γίνει το πιο πολυτελές μέσο διακοπών που κατασκευάστηκε ποτέ. Η Yacht Island είναι μία εταιρεία που ειδικεύεται σε πολύ ιδιαίτερα concepts, που πατούν ακριβώς επάνω σε αυτό που υποστηρίζει η ονομασία της: Δημιουργεί πρωτότυπα mega yachts που είναι κάτι ανάμεσα σε πολυτελή σκάφη, κρουαζιερόπλοια και τεχνητά νησιά.

Για την ακρίβεια, μιλάμε για μία πλωτή μικρογραφία των δρόμων του Πριγκιπάτου, στην οποία μάλιστα υπάρχει και μία πίστα κάρτ, συνδυαστικά με υπηρεσίες και παροχές 5*.

Το The Streets of Monaco θα έχει μήκος 160 μέτρων, θα μπορεί να ταξιδέψει μέχρι και με ταχύτητα 15 κόμβων και θα δύναται να φιλοξενήσει στους χώρους του μέχρι και 16 άτομα, συνδυαστικά με τα 70 μέλη του πληρώματός του.

Τόσο οι εσωτερικοί όσο και οι εξωτερικοί του χώροι θα αφηγούνται την ιστορία του Μονακό, η διακόσμηση θα έχει κάτι από τα λαμπερά 50s στην Κυανή Ακτή και οι επισκέπτες/επιβάτες θα μπορούν να απολαύσουν μία μεγάλη γκάμα παροχών. Το The Streets of Monaco θα διαθέτει μεταξύ άλλων 7 πολυτελή δωμάτια, όλα με δικό τους σαλόνι και μπαλκόνι, κελάρια και σπα, αίθουσα κινηματογράφου, βιβλιοθήκη και εστιατόριο. Η κατασκευή του θα κοστίσει κάτι παραπάνω από 800 εκατ. Ευρώ, χωρίς να είναι ακόμη γνωστό πότε θα μπορέσει να ξεκινήσει τα ταξίδια του. 

Σχόλια

Exit mobile version