home design 800x400

Φθηνά ψώνια σε Ναύπλιο και Άργος, όχι Κυριακή

Ο Εμπορικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει τους καταναλωτές ότι διανύουμε την ενδιάμεση εαρινή εκπτωτική περίοδο. Ως ημέρα έναρξης του φετινού δεκαπενθημέρου Ενδιάμεσων Εκπτώσεων ορίζεται η Τετάρτη 5 Μαΐου και αντίστοιχα, τελευταία ημέρα των εκπτώσεων θα είναι το Σάββατο 15 Μαΐου.

Δίνεται η δυνατότητα λειτουργίας την Κυριακή, 9 Μαΐου. Το άνοιγμα γίνεται σε μεταφορά της πρώτης Κυριακής των ενδιάμεσων εκπτώσεων που για φέτος ήταν αργία.

Kατόπιν απόφασης του ΔΣ του Συλλόγου, με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνεται να παραμένουν κλειστά τα Εμπορικά Καταστήματα για τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων και των Ενδιάμεσων Εκπτωτικών Περιόδων.

Φυσικά εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

Συνεχίζεται η λειτουργία των καταστημάτων, με click inside και click away.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους

Αντίστοιχα ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους καλεί τους καταναλωτές να στηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και δεν προτείνει το άνοιγμα των μαγαζιών τις Κυριακές:

«Οι ενδιάμεσες εαρινές εκπτώσεις θα διαρκέσουν από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 έως το Σάββατο 15 Μαΐου.

Την Κυριακή 9 Μαΐου προτείνουμε τα καταστήματα στο Άργος να είναι κλειστά.

Υπενθυμίζεται ότι ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Άργους είναι κάθετα αντίθετος στο άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές. Θα συνεχίσει να αγωνίζεται για τη θεσμοθέτηση ΜΟΝΟ των 3 καθιερωμένων Κυριακών (παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, Κυριακή των Βαΐων)».

Το θερινό πρόγραμμα στο Άργος

Το θερινό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων ανακοίνωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα:

Σχόλια

Exit mobile version