home design 800x400

Διαρρήκτης με πλούσιο βιογραφικό αναστάτωσε την Καλαμάτα

Έχει απασχολήσει επανειλημμένως την αστυνομία για δεκάδες διαρρήξεις σε σπίτια στην Καλαμάτα. Αποφυλακίστηκε, ξανασυνελήφθη, αφέθηκε ελεύθερος, και όμως δεν έβαλε μυαλό! Τα ξημερώματα του Μεγάλου Σαββάτου τον τσάκωσαν τρεις αστυνομικοί εκτός υπηρεσίας, ενώ επιχειρούσε μια ακόμα διάρρηξη.

Ο 38χρονος Αρμένιος είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα και την προηγούμενη εβδομάδα συνελήφθη για διαρρήξεις σε διαμερίσματα και δικηγορικά γραφεία. Αφού αφέθηκε ελεύθερος μετά την άσκηση δίωξης, έκλεψε χρήματα και κοσμήματα από διαμέρισμα που διέρρηξε. Όμως, για κακή του τύχη, τον πήραν χαμπάρι οι ένοικοι και έβαλαν τις φωνές.

Στη συνέχεια έτρεξαν αστυνομικοί που κατοικούν σε γειτονικά σπίτια με τον Αρμένιο διαρρήκτη να επιχειρεί να διαφύγει από τις ταράτσες των γύρω σπιτιών. Όμως, τελικά συνελήφθη και στην κατοχή του βρέθηκαν τα κλοπιμαία τα οποία αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους, ένα μαχαίρι και ένα κατσαβίδι.

Οι εκτός υπηρεσίας αστυνομικοί τον παρέδωσαν σε συναδέλφους τους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθη στην Ασφάλεια για τα περαιτέρω.

Σχόλια

Exit mobile version