home design 800x400

Πάτρα: Κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανιψιό του

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Πάτρα: Κακοποιούσε σεξουαλικά τον ανιψιό του

Ένα 4χρονο αγόρι ήταν το θύμα ενός  56χρονος σήμερα, συγγενικού του προσώπου. Το θύμα μετά από 11 χρόνια, από τη στιγμή που καταγγέλθηκε σεξουαλική κακοποίηση, θα ξαναζήσει τη φρίκη στις δικαστικές αίθουσες, αφού τώρα έφτασε η υπόθεση στο ακροατήριο. Φερόμενος ως θύτης είναι ο θείος του παιδιού και συγκεκριμένα ο αδελφός του πατέρα του. Σε βάρος του έχει ασκηθεί δίωξη για κατάχρηση σε ασέλγεια.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πελοπόννησος» η εξ αναβολής δίκη στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ζακύνθου έχει οριστεί για τις 10 Μαΐου. Αρχικά η υπόθεση έφτασε στο ακροατήριο τον περασμένο χρόνο, όμως η εκδίκαση της αναβλήθηκε, καθώς κρίθηκε απαραίτητη η εκ νέου εξέταση του 15χρονου πλέον αγοριού από παιδοψυχολόγο και η εξέταση του κατηγορούμενου από ψυχίατρο.

Το περιστατικό προσδιορίζεται χρονικά το 2010, όταν ο ανήλικος μαζί με τους γονείς του είχαν έρθει στην Ελλάδα από το εξωτερικό, όπου διαμένουν μόνιμα για τις καλοκαιρινές διακοπές τους και φιλοξενούνταν στην εξοχική κατοικία που διατηρεί η οικογένεια του πατέρα του σε παραθαλάσσια περιοχή της Πάτρας.

Σχόλια

Exit mobile version