home design

Β’ Αντιπρόεδρος στην Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας η Μαρίνα Πίκου

Κατόπιν των παραιτήσεων α) του κ. Αναστασίου Χρυσανθόπουλου, από τη θέση του Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. και β) του κ. Πέτρου Συναδινού από τη θέση μέλους του Δ.Σ. της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, το Διοικητικό Συμβούλιο συμπληρώθηκε από τα δύο πρώτα μη εκλεγέντα μέλη κατά σειρά ψήφων και κληρώσεως της Εφορευτικής Επιτροπής, με βάση τα αποτελέσματα των αρχαιρεσιών της Γενικής Συνέλευσης της 27ης Μαρτίου.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο θα συμμετάσχει η Μαρίνα Πίκου από την Αγία Τριάδα του Δήμου Ναυπλιέων η οποία τοποθετήθηκε στη θέση του Β’ Αντιπροέδρου.

Η Μαρίνα Πίκου

Κατά τη συνεδρίαση της 16ης Απριλίου, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Ο.Τ. επανασυγκροτήθηκε σε σώμα, ως ακολούθως:

Παρά τις διοικητικές τροποποιήσεις, τα μέλη του νέου Δ.Σ., με συναίσθημα ευθύνης προσφέρουν ανελλιπώς τις υπηρεσίες τους με γνώμονα την πρόοδο του αθλήματος της Τοξοβολίας.

Μια από τις πρώτες προτεραιότητες του νεοσυσταθέντος Δ.Σ. της Ομοσπονδίας είναι να δώσει στους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες τη δυνατότητα να διεκδικήσουν μέσα από αγώνες την πρόκρισή τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες «Τόκυο 2021».

Μετά από πρόταση της Τεχνικής Επιτροπής και εισήγηση των Προέδρου της Επιτροπής Πρωταθλημάτων και Αγώνων και Εφόρου Εθνικών Ομάδων έχουν ήδη προκηρυχθεί οι πρώτοι αγώνες Ανοιχτού Χώρου, Ολυμπιακού και Σύνθετου Τόξου, που θα διεξαχθούν στο Ανοιχτό Ολυμπιακό Προπονητήριο Τοξοβολίας «Ευαγγελία Α. Ψάρρα» στο Ο.Α.Κ.Α., το Σάββατο 24 & την Κυριακή 25 Απριλίου 2021, κατόπιν άδειας της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού.

Οι αγώνες είναι κριτήριο για την πρόκριση στην Εθνική Ομάδα που θα συμμετάσχει στους εξής διεθνείς αγώνες:

  1. European Outdoor Championships 2021, 31 May- 6 June 2021, Antalya (TUR)
  2. Hyundai Archery World Cup 2021, Stage 3 & Final Qualification Tournament, 18 – 27 June 2021 – Paris (FRA)
    Στο αμέσως επόμενο διάστημα προγραμματίζονται επιπλέον αγώνες Εθνικού Επιπέδου, προκειμένου να ολοκληρωθεί η σύνθεση των Εθνικών Ομάδων.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version