home design

Πάτρα: Βρέθηκε και δεύτερη αποθήκη γεμάτη κλοπιμαία μοτοσυκλετών

Άφωνους έχει αφήσει τους αστυνομικούς, ο 38χρονος, με την πλούσια δράση του, στην κλοπή και αποσυναρμολόγηση μοτοσυκλετών, η οποία ξεσκεπάστηκε χθες 8/04.

Σήμερα, από το πρωί βρίσκεται σε εξέλιξη μία νέα επιχείρηση της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή της Αγυιάς στην Πάτρα, όπου σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news έχει εντοπιστεί και νέα αποθήκη του 38χρονου, γεμάτη από υλικά και ανταλλακτικά, προϊόντα όλα των κλοπών που διέπραττε.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες στον νέο αποθηκευτικό χώρο έχουν βρεθεί και άλλα στοιχεία που επιβαρύνουν ακόμη περισσότερο την θέση του.

Ο 38χρονος Πατρινός κατηγορείται συνολικά για 81 κλοπές εκ των οποίων οι 73 αφορούν μοτοσικλέτες.

Ο δράστης διέλυε τα δίκυκλα και πουλούσε τα εξαρτήματα, ενώ δήλωνε κατ’ επάγγελμα ντελιβεράς με 4ωρη απασχόληση. Στην κατοχή του βρέθηκαν 8.500 χιλιάδες ευρώ. Παράλληλα στην άλλη αποθήκη που είχε στην περιοχή της Αγυιάς εντοπίστηκαν διάφορα εξαρτήματα.

Το τελευταίο διάστημα ο συλληφθείς σχεδίαζε και διέπραττε διαρρήξεις μικρών οχημάτων (πόλης), συγκεκριμένου μοντέλου έχοντας εφοδιαστεί με σχετικά διαρρηκτικά εργαλεία, που βρέθηκαν στην κατοχή του (φούσκα διάνοιξης θύρας αυτοκινήτου).

Στην κατοχή του μέχρι στιγμής έχουν βρεθεί:

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version