home design

Αττική – Κορινθία από τον πιο ριψοκίνδυνο δρόμο της Ελλάδας

Εντός της Αττικής και πιο συγκεκριμένα ανάμεσα στη Ψάθα του Δήμου δήμου Μάνδρας-Ειδυλλίας και το Σχίνο του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας στην Κορινθία, βρίσκεται ίσως ο πιο ριψοκίνδυνος δρόμος της Ελλάδας. Πρόκειται για τον στενό παραλιακό δρόμο που συνδέει αυτές τις δύο ειδυλλιακές περιοχές.

Η κατάσταση που επικρατεί στον συγκεκριμένο δρόμο είναι τραγική καθώς το βουνό που βρίσκεται ακριβώς δίπλα κυριολεκτικά είναι έτοιμο να καταρρεύσει με την πρώτη δυνατή βροχή η με έναν μικρό σεισμό. Πληροφοριακά η περιοχή βρίσκεται μια ανάσα από το ρήγμα των Αλκυονίδων.

Οι όποιες εργασίες γίνονται δεν φαίνονται ικανές στην συγκεκριμένη τουλάχιστον φάση τους να συγκρατήσουν το βουνό που είναι έτοιμο να καταρρεύσει και όπως θα δείτε και στο βίντεο μας τεράστιοι όγκοι βράχων βρίσκονται σε αναμονή πρωτού πάρουν τον δρόμο τους για την θάλασσα.

Εν όψει της καλοκαιρινής σεζόν και των χιλιάδων επισκεπτών της περιοχής καλό θα ήταν οι εικόνες να γίνουν πεδίο σκέψης από τους υπεύθυνους και να παρθούν ουσιαστικά μέτρα πριν συμβεί κάποιο μοιραίο ατύχημα.

Βίντεο: Up Stories

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version