Πέθανε ο Γιάννης Δήμας σκορπίζοντας τη θλίψη στο Άργος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 65 ετών ο Γιάννης Δήμας, βυθίζοντας στο πένθος την τοπική κοινωνία του Άργους, πόλη στην οποία διέμενε και δραστηριοποιούταν επαγγελματικά.

Τα τελευταία χρόνια ήταν ιδιοκτήτης του μουσικού μεζεδοπωλείου – ουζερί «Μινόρε», στην οδό Ναυπλίου.

Γιάννης Δήμας

Από τους πρωτοπόρους στα Μπαρ της Αργολίδας- είχε προηγηθεί το Μπαρ “Η Φάκα” του Γιάννη Παπούλια- είχε δημιουργήσει το μπαρ «Κάθοδος», που έγραψε τη δική του ιστορία στην περιοχή του Άργους, έχοντας φιλοξενήσει σημαντικούς καλλιτέχνες και προσφέροντας τα μέγιστα στον τομέα της διασκέδασης.

Ο Γιάννης Δήμας ήταν πολύ αγαπητός σε όσους τον γνώριζαν, ενώ να σημειωθεί πως πριν λίγους μήνες έχασε τον αδερφό του Βασίλη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα ψαλλεί την Παρασκευή 2 Απριλίου, στις 5 το απόγευμα, στον Άγιο Βασίλειο Άργους. Η σορός θα βρίσκεται στο ναό από τις 4.30 μ.μ.

Σχόλια

ktimatologio 300x250

Ευχές για τις γιορτές

ebea efxes xristougenna 2025 2026
poulas καρτα2026 new
xatzinikolaou efxes2025
mantzounis efxes xristou2025
efxes fragkioudakis 2024 2025
karta labrou xristoygenna2025
kemp banner
newsletter banner anagnostis