home design 800x400

Συγκινητικό αντίο για τον Αντώνη Αντωνιάδη που άφησε το στίγμα του σε Ερμιονίδα και Σπέτσες

Έφυγε από τη ζωή ο Αντώνης Αντωνιάδης, αφήνοντας το στίγμα του στην Ερμιονίδα και τις Σπέτσες μέσω της επαγγελματικής του δραστηριότητας. Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Αναστάσιος Γανώσης αποχαιρετά τον φίλο του με τα παρακάτω λόγια:

«Φίλε μου καλό ταξίδι! Έζησες για 10 ζωές αφήνοντας το στίγμα σου στην Ερμιονίδα και τις Σπέτσες! Εμπνεύστηκες την διασκέδαση πριν την εποχή της στο Romantic Hill, πρωτοπόρησες στην εστίαση δοκιμάζοντας συνεχώς νέα εγχειρήματα με τόλμη και διορατικότητα, δίδαξες marketing διαχρονικά ακόμα και τότε με μια κουβέρτα στο αεροδρόμιο αφού επέζησες από το τσουνάμι στην Ταϋλάνδη, δεν σταμάτησες ποτέ να είσαι παραγωγικός και νεανικός! Έζησες σαν Bon Viveur σαν ένας σταρ αποτελώντας πάντα τοτέμ για τους γύρω σου!

Οι κουβέντες μας, οι συμβουλές σου, η ωραία σου αύρα θα μου λείψουν! Στα Καλλιστεία του 2017 στο CAVO BIANCO επέλεξα να τιμήσω την ιστορία σου με τον δικό μου τρόπο ορίζοντας σε μέλος κριτικής επιτροπής, μιας και ήσουν διοργανωτής καλλιστείων στα νεανικά σου χρόνια και το βράδυ αυτό έλαμπες δίπλα στην εγγονή σου την Γεωργία.

Δεν θα ξεχάσω την τελευταία φορά που μιλήσαμε τον Ιούνιο που με πήρες τηλέφωνο να μου κανείς παρατήρηση για την μη τήρηση των μέτρων COVID στο μαγαζί μετά από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. «Ρε φιλε πρόσεχε είσαι δημόσιο πρόσωπο πλέον και κάποιοι θα σε περιμένουν στην γωνία, πρέπει πρώτος να δίνεις το καλό παράδειγμα» Πραγματικά από εκείνο το σημείο και μετά ήμουν πιο προσεκτικός στο κομμάτι αυτό και ο κόσμος το γνωρίζει, όμως ο COVID Αντώνη μου μας πρόδωσε φίλε σήμερα όσο και να τον προσέξαμε!

Θα λείψεις φίλε, αλλά άφησες λαμπρή παρακαταθήκη αναμνήσεων!»

Σχόλια

Exit mobile version