home design 800x400

Αργολίδα: Τέλος στην αγωνία για το ανταποδοτικό τέλος

Εντός των επομένων ημερών θα πιστωθούν τα αντίστοιχα ποσά στους προμηθευτές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα πιστώσουν τα σχετικά ποσά στους οικιακούς καταναλωτές μέσω του πρώτου λογαριασμού που θα εκδώσουν. Αυτό γνωστοποιεί ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός αναφορικά με την πίστωση του Ανταποδοτικού Τέλους από ΑΠΕ σε κατοίκους της Αργολίδας που αγωνιούν για το πότε θα πάρουν τα χρήματά τους.

Το τέλος αυτό αφορά μόνιμους κατοίκους ορεινών περιοχών στις οποίες είναι εγκατεστημένα αιολικά πάρκα και αφορά την απόδοση προηγούμενων ετών μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.

Όπως δήλωσε ο κ. Ανδριανός:

«Ύστερα από σχετική ενημέρωση που είχα, ο ΔΕΔΔΗΕ έχει αποστείλει τα στοιχεία πιστώσεων του Ανταποδοτικού Τέλους από τις ανεμογεννήτριες ανά κοινότητα, οικιακό καταναλωτή και προμηθευτή σε όλες τις περιπτώσεις σταθμών για τους οποίους δεν έχει υποβληθεί ένσταση.

Εντός των επομένων ημερών θα πιστωθούν τα αντίστοιχα ποσά στους προμηθευτές, οι οποίοι με τη σειρά τους θα πιστώσουν τα σχετικά ποσά στους οικιακούς καταναλωτές μέσω του πρώτου λογαριασμού που θα εκδώσουν».

Σχόλια

Exit mobile version