home design 800x400

Καιρός: Παραμένει άστατος και σήμερα

|

Χρόνος ανάγνωσης

1 λεπτό

|

0 Σχόλια στο Καιρός: Παραμένει άστατος και σήμερα

Άστατος παραμένει ο καιρός και σήμερα Παρασκευή 19 Μαρτίου σε όλη τη χώρα και στην Πελοπόννησο. Σύμφωνα με την πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας τοπικές βροχές προβλέπονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ενώ σποραδικές καταιγίδες θα σημειωθούν στην Πελοπόννησο, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και πιθανώς στη Θράκη και τις Κυκλάδες.

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά, κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα νότια, παγετός θα σημειωθεί κατά τόπους τις πρωινές ώρες στα βόρεια ηπειρωτικά.

Αναλυτικά η πρόγνωση για την Πελοπόννησο

ΔΥΤΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Στα βόρεια νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες. Στα νότια νεφώσεις με βροχές, και τις πρωινές και νυχτερινές ώρες σποραδικές καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές τις πρωινές ώρες. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Άνεμοι: Βόρειοι 3 με 4 και στο νότιο Ιόνιο το πρωί δυτικοί 5 με 6 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση. Από τη νύχτα θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 07 έως 17 και στα βόρεια έως 14 βαθμούς Κελσίου.

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Καιρός: Νεφώσεις παροδικά αυξημένες κυρίως στα νότια, όπου θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τις πρωινές και νυχτερινές ώρες σποραδικές καταιγίδες στην Πελοπόννησο. Τα φαινόμενα στη νότια Πελοπόννησο τις πρωινές ώρες πιθανώς να είναι έντονα. Παροδικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά.

Άνεμοι: Στα νότια δυτικοί νοτιοδυτικοί 6 και από το απόγευμα 4 με 5 μποφόρ. Στα βόρεια αρχικά βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 4, και από το απόγευμα από ανατολικές διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 04 έως 18 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Σχόλια

Exit mobile version