home design

Πελοπόννησος: Παρά μία, εκατό τα κορωνο-πρόστιμα

Συνεχίζονται οι έλεγχοι, συνεχίζονται τα πρόστιμα για τους παραβάτες των μέτρων του lockdown. Παρά μία εκατό παραβάσεις και αντίστοιχα πρόστιμα καταγράφηκαν στην Πελοπόννησο για περιορισμό μετακίνησης, ενώ ένας ιδιοκτήτης καταστήματος λιανικής πλήρωσε ακριβά «τη νύφη» του παράνομου ανοίγματος του μαγαζιού, αφού έφαγε καμπάνα 5000 ευρώ.

Χθες, λοιπόν, Τρίτη 9 Μαρτίου πραγματοποιήθηκαν σε όλη την επικράτεια (64.295) έλεγχοι, από τους οποίους οι (5.733) στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Βεβαιώθηκαν συνολικά (1.383) παραβάσεις και πραγματοποιήθηκαν (9) συλλήψεις, ως ακολούθως:

Από την έναρξη εφαρμογής του μέτρου (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά (142.012) ομοειδείς παραβάσεις.

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020), έχουν βεβαιωθεί συνολικά (43.031) ομοειδείς παραβάσεις και επιβλήθηκαν (41.193) διοικητικά πρόστιμα των (300) ευρώ και (1.838) των (150) ευρώ.

Στις παραπάνω περιπτώσεις επιβλήθηκαν οι ακόλουθες κυρώσεις για παραβίαση αναστολής λειτουργίας κ.λπ. συναφείς παραβάσεις των σχετικών διατάξεων και συγκεκριμένα:

Στην Αττική,

Στη Δυτική Μακεδονία,

Στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη, σύλληψη ιδιοκτήτη καφενείου, ο οποίος αναζητούνταν για παραβίαση αναστολής λειτουργίας του καταστήματός του.

Στην Κεντρική Μακεδονία,

Στην Πελοπόννησο, 5.000 ευρώ πρόστιμο σε ιδιοκτήτη καταστήματος λιανικού εμπορίου και από 300 ευρώ σε (4) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στη Θεσσαλονίκη, σύλληψη και 3.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφέ-μπαρ, με επιβολή 15ημερης αναστολής λειτουργίας, για εξυπηρέτηση καθήμενων πελατών, και από 300 ευρώ σε (2) πελάτες για παραβίαση περιορισμού κίνησης.

Στις υπόλοιπες περιπτώσεις τα πρόστιμα αφορούσαν σε παραβάσεις της σχετικής νομοθεσίας (άσκοπη μετακίνηση, μη χρήση μάσκας κ.λπ.)

Από την έναρξη εφαρμογής των νέων μέτρων (7 Νοεμβρίου 2020) έχουν βεβαιωθεί συνολικά (3.483) ομοειδείς παραβάσεις και έχουν συλληφθεί (1.473) άτομα.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version