home design 1170x320 (banner)
home design 1170x320 (banner)
ΑργολίδαΨυχαγωγίαFeatured

Τι θα δουν οι κροίσοι που κάνουν check-in για να έρθουν στη γκλάμουρους Ερμιονίδα

Το νέο βίντεο της Dolphin Capital για το Kilada Country Club, Golf & Residences, το γνωστό ως Kilada Hills, μεταφέρει τις ομορφιές της Ερμιονίδας σε όλο τον κόσμο. Τι άλλο θα δουν οι κροίσοι που θα κάνουν check-in για να έρθουν στην Κοιλάδα, μόλις ολοκληρωθεί το φιλόδοξο και πανάκριβο αυτό project.

Η επένδυση μαμούθ

Η επένδυση μέσω της θυγατρικής του ομίλου Mind Compass Overseas Α.Ε. αναπτύσσεται σε έκταση συνολικής επιφάνειας 2.079 στρεμμάτων.

Το masterplan φέρει την υπογραφή της Hart Howerton και ως έχει εγκριθεί, περιλαμβάνει:

  • Γήπεδο γκολφ 18 οπών επιφάνειας 870 στρ. με μέγιστη επιτρεπόμενη δόμηση κτιρίων Club House και λοιπών εγκαταστάσεων 5.000 τ.μ. Ο σχεδιασμός του γηπέδου που έχει γίνει προσωπικά από τον κορυφαίο ίσως παίχτη και σχεδιαστή γκολφ στον κόσμο Jack Nicklaus και φέρει την υπογραφή του, έχει προδιαγραφές για διεθνή πρωταθλήματα.
  • Πολεοδομούμενη έκταση 1.131 στρ. με παραθεριστικές κατοικίεςξενοδοχειακό συγκρότημα με κέντρο ευεξίας και αναζωογόνησης (Spa), αθλητικές εγκαταστάσεις, εγκαταστάσεις εστίασης και αναψυχής, κοινόχρηστους χώρους πρασίνου και λοιπές υποδομές συνολικής δόμησης 198.000 τ.μ.

Η κατασκευή του Ολοκληρωμένου Τουριστικού αυτού Συγκροτήματος υλοποιείται σε δύο φάσεις. Η πρώτη περιλαμβάνει την κατασκευή του γηπέδου γκολφ και των υποδομών, όπως οδικό δίκτυο, δίκτυα ηλεκτροδότησης-υδροδότησης, ενώ η δεύτερη φάση την κατασκευή του ξενοδοχειακού συγκροτήματος και των παραθεριστικών κατοικιών.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα

Ένα σχόλιο

Διαβάστε ακόμα

Back to top button