home design

Το δράμα της πενταμελούς οικογένειας στη Δαλαμανάρα που είδε όλα της τα υπάρχοντα να γίνονται στάχτη σε λίγα λεπτά

Δέκα πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα έσπευσαν στη Δαλαμανάρα τη νύχτα της Παρασκευής στο σπίτι που κάηκε τελικά ολοσχερώς. Τα μέλη της πενταμελούς οικογένειας που έμεναν στο παλιό οίκημα πρόλαβαν και βγήκαν έξω εγκαίρως και γλύτωσαν τη ζωή τους αφού στο σπίτι δεν έμεινε τίποτα όρθιο.

Στο σπίτι που καταστράφηκε διέμεναν οι δύο ηλικιωμένοι γονείς, ο γιος τους και δυο κορίτσια που είναι ΑΜΕΑ.

Στο δράμα της οικογένειας έσκυψε ο Δήμος Άργους Μυκηνών, που μετέφερε την οικογένεια σε ξενοδοχείο στο Άργος, όπου και φιλοξενούνται αυτή τη στιγμή μέχρι να βρεθεί κάποια λύση για το που θα μείνουν από δω και στο εξής.

Με εντολή του Δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου έχει ήδη δοθεί εντολή στις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου ώστε να εξευρεθεί μόνιμη λύση για τη στέγαση των ανθρώπων αυτών που μέσα σε λίγα λεπτά είδαν την περιουσία τους να καταστρέφεται και να χάνουν όλα τους τα υπάρχοντα από τη φωτιά που ξέσπασε στην οικεία που διέμεναν..

Η ανακοίνωση της πυροσβεστικής

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανακοίνωσε για το συμβάν που αναστάτωσε την περιοχή:

«Για πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε διώροφη οικία, στην Τ.Κ. Δαλαμανάρας, του δήμου Άργους-Μυκηνών, της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας ειδοποιήθηκε η Υπηρεσία μας κατά τις βραδινές ώρες χθες.

Στο έργο της κατάσβεσης έλαβαν μέρος 10 πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα. Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές στην οικία.

Για το ανωτέρω περιστατικό, προανάκριση διενεργείται από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version