home design

Ο κορωνοϊός εγκαταστάθηκε για τα καλά στα σχολεία

Με απόφαση της Διευθύντριας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Αικατερίνης Δουράνου και σύμφωνα με τις γνωμοδοτήσεις του Προϊσταμένου της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία από την 1η Μαρτίου και για 14 ημέρες, λόγω κρουσμάτων Covid 19, ενός τμήματος του 10ου Νηπιαγωγείου Άργους και μίας τάξης του 5ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου.

Επίσης από τις 02/03/2021 και για 14 ημέρες , αναστέλλεται η δια ζώσης λειτουργία του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, δύο τμημάτων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου, μίας τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέας Τίρυνθας , μίας τάξης και ενός τμήματος του Δημοτικού Σχολείου Πορτοχελίου, λόγω κρουσμάτων.

Οι στενές επαφές των περιστατικών έχουν ειδοποιηθεί από τις Διευθύνσεις των σχολείων , προκειμένου για την παραμονή τους στο σπίτι , τη στενή παρακολούθηση της υγείας τους και την ενημέρωση των θεραπόντων ιατρών τους σε περίπτωση εμφάνισης συμπτωμάτων. Υπεύθυνος φορέας για την ιχνηλάτηση των επαφών είναι ο ΕΟΔΥ.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version