home design 800x400

Αρχαία Ολυμπία: Παράσταση διαμαρτυρίας των Διπλωματούχων Ξεναγών

Παράσταση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν ξεναγοί του Σωματείου Διπλωματούχων Ξεναγών στην Αρχαία Ολυμπία, την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου. Οι ξεναγοί του σωματείου “τίμησαν” την παγκόσμια ημέρα ξεναγού, δυστυχώς με ένα διαφορετικό τρόπο λόγω περιοριστικών μέτρων.

 Όπως αναφέρει το ilialive.gr οι ξεναγοί στην ανακοίνωσή τους σημειώνουν μεταξύ άλλων: “… άλλες χρονιές ήταν μέρα χαράς για εμάς και προσφοράς. Στην Αθήνα 10 χρόνια τώρα οργανώναμε το κυνήγι του θησαυρού προσφέροντας στους Αθηναίους δωρεάν ξεναγήσεις μέσα από ένα παιχνίδι για μικρούς και μεγάλους.

 Φέτος, όλα είναι διαφορετικά η πανδημία μας στέρησε τη δουλειά μας που τόσο αγαπάμε. Δυστυχώς το κράτος μας αγνόησε και δεν μας στήριξε για ολόκληρη χρονιά πλήρους ανεργίας μας έδωσε μόνο 1868 ευρώ.

 Οι διπλωματούχοι ξεναγοί όμως δεν παραδίδουμε τα όπλα. Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πραγματοποιήθηκαν σε πολλά σημεία της Ελλάδος.

 Συγκέντρωση πραγματοποιήσαμε και στην Αρχαία Ολυμπία, τηρώντας όλα τα μέτρα ασφαλείας, για να δηλώσουμε πως είμαστε εδώ περήφανοι για το επάγγελμά μας για να θυμίσουμε στους αρμόδιους ότι ζητάμε το αυτονόητο: στήριξη σε αυτή τη δυσκολότερη στιγμή της ζωής μας και του επαγγέλματός μας” καταλήγει η ανακοίνωση…

Σχόλια

Exit mobile version