home design

Αχαΐα: Βρέθηκε τρεις φορές παντρεμένη χωρίς να το ξέρει!

Μια περίεργη ιστορία αποκαλύφθηκε στην Αχαϊα, όπου μια γυναίκα βρέθηκε παντρεμένη τρεις φορές, χωρίς να το γνωρίζει!Η ανακάλυψη ήρθε όταν η εν λόγω κυρία, χώρισε με τον πρώτο άνδρα της και επιχείρησε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με το νέο σύντροφό της. Τότε έκπληκτη διαπίστωσε ότι στα χαρτιά φαινόταν παντρεμένη με δύο ακόμη Ινδούς!

“Με είχαν δηλώσει τρίγαμη και θα πήγαινα για τέταρτο γάμο” καταγγέλλει η Αργυρώ Κοττά μέσω του ΑΝΤ1 και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα”. Όπως λέει η γυναίκα, παντρεύτηκε το 2008 και χώρισε πριν από λίγους μήνες. Όταν άρχισε να ψάχνει για να κάνει σύμφωνο συμβίωσης, διαπίστωσε ότι στα χαρτιά φαινόταν παντρεμένη με άλλους δύο άνδρες, Ινδούς.

Η γυναίκα λέει ότι ενώ στην οικογενειακή της κατάσταση φαινόταν παντρεμένη με τον σύζυγό της, ταυτόχρονα φαινόταν και με τους δύο Ινδούς. Μάλιστα, ο γάμος με τον έναν Ινδό είχε ακυρωθεί για να… κάνει το γάμο με τον δεύτερο Ινδό.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, όταν βγήκε το διαζύγιό της και πήγε να κάνει σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό της, «αποκαλύφθηκε» ότι είχε κάνει άλλους δύο γάμους, ο ένας εκ των οποίων είχε ακυρωθεί, υποχρεώνοντάς την μάλιστα σε μια δικαστική περιπέτεια, προκειμένου να ακυρωθεί ο γάμος και να τακτοποιηθεί η ζωή της.

Η ίδια, τονίζει ότι, αν δεν είχε πάει η ίδια για σύμφωνο συμβίωσης, δεν θα είχε μάθει ότι βρέθηκε τρίγαμη, αφού κανένας δεν την είχε ενημερώσει ή ειδοποιήσει σχετικά.

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version