home design

Ναύπλιο: Πανηγυρίζει ο Δήμος για τις προσλήψεις στο νοσοκομείο

Για ανυπόστατα σενάρια και φήμες για τη λειτουργία του νοσοκομείου Ναυπλίου κανει λόγο ο Δήμος Ναυπλιέων και το συνδέει με την προκήρυξη των 7 προσλήψεων γιατρών στη νοσηλευτική μονάδα της πόλης, η οποία έχει πρακαλέσει αντιδράσεις στο Άργος, φέρνοντας του εργαζόμενους των δύο νοσοκομείων της Αργολίδας σε «εμπόλεμη κατάσταση» μεταξύ τους, όπως φαίνεται και από τις ανακοινώσεις που εξέδωσαν τα σωματεία τους.

Η νέα διαμάχη που ξέσπασε αφορά τις επικείμενες προσλήψεις γιατρών στα δύο νοσοκομεία, όπου οι θέσεις για το Ναύπλιο είναι υπερδιπλάσιες από αυτές που προκηρύχθηκαν για το νοσοκομείο Άργους.

«Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι η Ν.Μ Ναυπλίου δεν είναι κατώτερη της Ν.Μ. Άργους, αλλά ότι και οι δύο αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται για τον πολίτη της Αργολίδας, στα πλαίσια του σχηματισμού που ονομάζεται Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωσή του ο Δήμος Ναυπλιέων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου:

«Η προκήρυξη εφτά (7) νέων θέσεων ιατρών είναι η απάντηση στα ανυπόστατα σενάρια και φήμες για την λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Ύστερα και από τη τελευταία επίσκεψη του Διοικητή της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλη στις Νοσοκομειακές Μονάδες του νομού μας, τα όσα ο ίδιος διατύπωσε και την προκήρυξη 7 νέων θέσεων ιατρών στο Νοσοκομείο Ναυπλίου, η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Υγείας έβαλε τέλος στα σενάρια που διακινούσαν διάφοροι για τη λειτουργία του Νοσοκομείου Ναυπλίου.

Ο Διοικητής της 6ης ΥΠΕ κ. Καρβέλης έβαλε τέλος σε παλαιότερες άστοχες πρακτικές προσπάθειας υποβάθμισης του ρόλου του Νοσοκομείου Ναυπλίου στον υγειονομικό χάρτη του Νομού Αργολίδας και τον ευχαριστούμε για την υπεύθυνη και αποτελεσματική του πολιτική στο χώρο της Υγείας .

Πρέπει να γίνει συνείδηση όλων ότι η Ν.Μ Ναυπλίου δεν είναι κατώτερη της Ν.Μ. Άργους, αλλά ότι και οι δύο αλληλοσυμπληρώνονται και συνεργάζονται για τον πολίτη της Αργολίδας, στα πλαίσια του σχηματισμού που ονομάζεται Γενικό Νοσοκομείο Αργολίδας.

Ο Δήμος Ναυπλιέων και υγειονομικά θωρακίζεται, με στόχο καλύτερες υγειονομικές υπηρεσίες προς τους δημότες, τους πολίτες της Αργολίδας αλλά και τους επισκέπτες.

Ως Δημοτική Αρχή χωρίς τυμπανοκρουσίες κινούμαστε σε αυτή τη κατεύθυνση και θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε το Νοσοκομείο Ναυπλίου με όλες μας τις δυνάμεις».

Διάβασε όλες τις ειδήσεις μας στο Google News
Κάνε εγγραφή στο Newsletter

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter

Οι τελευταίες Ειδήσεις του anagnostis.org από την Πελοπόννησο.
Τι συμβαίνει στην Αργολίδα. Τα νέα σε Άργος, Ναύπλιο, Επίδαυρο, Ερμιονίδα
Exit mobile version