Home design

Στην αγκαλιά των αγγέλων η 35χρονη σύζυγος του προπονητή Ένωσης Ερμιονίδος

Πένθος βύθισε την Ερμιονίδα, μετά την ανακοίνωση του θανάτου της 25χρονης Νίκης Καστούμη, συζύγου του προπονητή της Ένωσης Ερμιονίδος Θανάση Στάικου.

Οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης Ερμιονίδας το πρωί της Κυριακής ανακοίνωσαν:
«Ημέρα θλίψης για την οικογένεια μας, ένας δικός μας άνθρωπος, ο αδερφός μας, ο φίλος μας, Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ μας πενθεί για τον χαμό της συζύγου του! Εμείς σαν «παιδιά» του, σαν φίλοι του, σαν παίχτες του πενθούμε και συμπονούμε μαζί του! Θανάση-(Στάι)-(κοουτς) κουράγιο. Τα θερμά μας συλλυπητήρια καλή ανάπαυση να έχει».

ΠΗΓΗ ΦΩΤΟ: sport-ermionida

Επίσης το ΔΣ της Ένωσης Ερμιπνίδας τονίζει:
«Φίλοι σήμερα είναι μια ημέρα βαθιάς θλίψης για την οικογένεια της Ένωσης Ερμιονίδας τα λόγια αυτές τις ώρες είναι φτωχά. Η οικογένεια της ομάδας μας συντετριμμένη συμπάσχει στον πόνο της οικογένειας του προπονητή μας Θανάση Στάϊκου. Η Νίκη μας ήταν ένα έξυπνο, ευγενικό και ευαίσθητο άτομο που πάλεψε με περίσσια υπερηφάνεια μέχρι την τελευταία στιγμή της ζωής της για να νικήσει το θηρίο. Λυπούμαστε βαθιά για το θάνατο της, τα θερμά μας συλλυπητήρια και η ψυχή της να αναπαυθεί στη γειτονιά των αγγέλων. Καλή ανάπαυση. Κουράγιο και δύναμη στους οικείους της»..

Σχόλια

Exit mobile version