Home design

Επόμενη Μέρα: «Ανασκεύασε αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη ο κος Λαμπρόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο»

Επανέρχεται η παράταξη του δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου «Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα», αναφορικά με τις δηλώσεις του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Βαγγέλη Λαμπρόπουλου, λέγοντας πως ανασκεύασε αλλά δεν ζήτησε συγγνώμη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο, σε ότι έχει να κάνει με τη προμήθεια θερμομέτρων από τις σχολικές μονάδες του Δήμου Ναυπλιέων.

Επίσης συζητήθηκε το θέμα της ρύπανσης του Αργολικού Κόλπου από τα λύματα του Βιολογικού, για το οποίο ο Δήμος Ναυπλιέων παραπέμπει στη ΔΕΥΑ Άργους – Μυκηνών και τον εργολάβο που διαχειρίζεται το Βιολογικό Καθαρισμό Άργους – Ναυπλίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της «Επόμενης Μέρας»:

«Σήμερα στο Δημοτικό Συμβούλιο αποκαλύφθηκε δυστυχώς η άγνοια και η παρωχημένη συμπεριφορά αντιπολίτευσης του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου κ.Λαμπρόπουλου. 

Μάλιστα αναγκάστηκε να ανασκευάσει και να αποποιηθεί όλων όσων είπε και παραπληροφόρησε εν τέλει την κοινωνία μετά από την εισήγηση της Προέδρου των σχολικών επιτροπών , η οποία επιβεβαίωσε ότι θερμόμετρα έχουν προμηθευτεί όλα τα σχολεία μας και χρησιμοποιούνται όπως κρίνει η δ/νση του σχολείου  και σε καμία περίπτωση δεν έχει αρμοδιότητα ο Δήμος.

Πέραν αυτών όμως ο Δήμος έχει προμηθεύσει με μάσκες, αντισηπτικά, απορρυπαντικά έξτρα λόγω Covid-19 και επίσης, σημαντικό είναι να αναφέρουμε, η παρουσία καθαριστριών καθ’ όλο το ωράριο των μαθημάτων και πέραν αυτού. 

Επίσης στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο συζητήθηκε το θέμα που προέκυψε σχετικά με την λειτουργία του Βιολογικού και την ρύπανση του Αργολικού κόλπου .

Τοποθέτησε την ΔΕΥΑΝ ο Κος Λαμπρόπουλος στο κάδρο των ευθυνών και μας εγκαλεί ότι έχουμε την “καίρια ευθύνη” όπως λέει, την ίδια στιγμή που η μήνυση του λιμεναρχείου ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΑΝ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙ. 

Είναι συχνή η προσπάθεια μέσω δημοσιεύσεων να δημιουργούνται εντυπώσεις δεδομένου ότι τα κλειστά Δημοτικά Συμβούλια δεν μας δίνουν την δυνατότητα επικοινωνίας των απαντήσεων. 

Μια τέτοια πήρε σήμερα ο κος Λαμπρόπουλος στον οποίο εξηγήσαμε ότι υπάρχει εξωτερικός συνεργάτης που έχει συμβληθεί με την ΔΕΥΑ ΑΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΩΝ, η οποία και είναι η υπεύθυνη για την διαχείριση.

Η ΔΕΥΑΝ συμμετέχει και πληρώνει την οφειλή που της αναλογεί στον εργολάβο. Το χειρότερο στη σημερινή συνεδρίαση ήταν ότι παρ’ όλο που δόθηκαν οι εξηγήσεις δεν ακούστηκε μια συγνώμη παρά το ότι υπήρξε αναδίπλωση». 

Σχόλια

Exit mobile version