home design 800x400

Καιρός: Έρχονται ισχυρές βροχές στο Ναύπλιο

Ο Δήμος Ναυπλιέων συνιστά στους δημότες ιδιαίτερη προσοχή για τις νυχτερινές ώρες της Κυριακής και σύντομο διάστημα κατά τις πρωινές ώρες της Δευτέρας λόγω επιδείνωσης του καιρού με έντονες βροχοπτώσεις μικρής διάρκειας σε Ναύπλιο και χωριά.

Συγκεκριμένα, από σήμερα το βράδυ Κυριακή (24-01-2021) προβλέπεται νέα επιδείνωση του καιρού, η οποία θα επηρεάσει από τα νοτιοδυτικά τη νότια κυρίως χώρα, με κύρια χαρακτηριστικά για την Ανατολική Πελοπόννησο:

Λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες με τοπικές βροχές, μεμονωμένες καταιγίδες στα νότια κυρίως θαλάσσια – παραθαλάσσια, και γρήγορη βελτίωση.

Αρχικά νεφώσεις με τοπικές βροχές και χιονοπτώσεις στα ορεινά. Γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί. Από το βράδυ θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις.

Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 5 με 7 και τις πρώτες πρωινές στα ανατολικά τοπικά 8 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Επίσης η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων ενημερώνει ότι η Υπηρεσία θα επανέλθει με νέο Δελτίο για την επιδείνωση που έρχεται Τρίτη και Τετάρτη.

Σε κάθε περίπτωση, η Πολιτική Προστασία του Δήμου Ναυπλιέων δηλώνει πως είναι σε επιφυλακή, προετοιμασμένη να επέμβει όπου χρειαστεί.

Οι πολίτες μπορούν κατά τη διάρκεια όλου του 24ώρου να καλούν το 697-0998812 για οποιαδήποτε έκτακτη ανάγκη προκύψει.

Και αν τα φαινόμενα προβλέπεται να είναι παροδικά απόψε, μέχρι και το πρωί της Δευτέρας, ισχυρές βροχοπτώσεις έρχονται στο Ναύπλιο την Τρίτη, σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής δεδομένα.

Δείτε παρακάτω την πρόγνωση του freemeteo για την Τρίτη 26 Ιανουαρίου.

 

 

Φώτο: Θάνος Κομνηνός

Σχόλια

Exit mobile version