Μια γυναίκα οδηγός στην Ηλεία βίωσε στιγμές πανικού όταν ανεμοστρόβιλος χτύπησε ξαφνικά το Γιαννιτσοχώρι, σηκώνοντας στον αέρα το αυτοκίνητό της και ανατρέποντάς το στη μέση του δρόμου. Ευτυχώς, η οδηγός απεγκλωβίστηκε λίγα λεπτά αργότερα σε κατάσταση σοκ, χωρίς να τραυματιστεί.
Λίγη ώρα αργότερα, ο ίδιος ανεμοστρόβιλος σήκωσε και δεύτερο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στο δρόμο από το Θολό προς τη Φιγαλεία, προκαλώντας έντονη ανησυχία στους κατοίκους της περιοχής.
Το πέρασμα της κακοκαιρίας δεν περιορίστηκε μόνο στα οχήματα. Θερμοκήπια υπέστησαν σοβαρές φθορές, με μεταλλικά στοιχεία και νάιλον καλύμματα να αποκολλώνται και να παρασύρονται σε μεγάλη απόσταση. Οι αρμόδιες υπηρεσίες βρίσκονται σε διαδικασία εκτίμησης της ζημιάς, ενώ οι κάτοικοι μιλούν για ένα από τα πιο έντονα και αιφνίδια καιρικά φαινόμενα που έχουν αντιμετωπίσει ποτέ στην περιοχή.










