Με ακόμη μια μεγάλη εμφάνιση στο κατάμεστο κολυμβητήριο του Ναυπλίου, η ομάδα ανδρών του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου πέτυχε τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στη φετινή Water Polo League 2 (Α2), επικρατώντας του Νηρέα Γέρακα με σκορ 10-9.
Ο ενθουσιασμός στην κερκίδα ήταν έκδηλος, καθώς οι φίλοι του Ομίλου βρέθηκαν για ακόμη μία φορά στο πλευρό της ομάδας – και οι παίκτες δεν τους απογοήτευσαν.
Από το -2 στο +4: Η μεγάλη ανατροπή
Το ματς είχε ένταση, ρυθμό και συγκινήσεις.
Ο ΝΟ Ναυπλίου βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ με δύο τέρματα, όμως η αντίδραση ήταν άμεση. Με πείσμα, αυτοσυγκέντρωση και υψηλό ομαδικό πάθος, οι παίκτες ανέτρεψαν πλήρως την εικόνα του αγώνα, φτάνοντας ακόμη και στο +4 γκολ.
Το παιχνίδι είχε δυνατές μονομαχίες, πίεση και υψηλή ένταση, αλλά πάντα στα πλαίσια του αθλητικού πνεύματος και με σεβασμό ανάμεσα στους αθλητές.
Με εννέα Ναυπλιώτες παίκτες – Η καρδιά της ομάδας
Όπως και στην πρεμιέρα, ο ΝΟ Ναυπλίου αγωνίστηκε με εννέα παίκτες από το Ναύπλιο, αποδεικνύοντας ότι η δύναμη της ομάδας βασίζεται στη δουλειά, το ταλέντο και την αφοσίωση των δικών της παιδιών.
Ξεχωριστή αναφορά γίνεται στον προπονητή Ορέστη Κανελλόπουλο και στους παίκτες της αποστολής (με τη σειρά των σκουφιών):
- Κονταξής Σπύρος
- Χελιώτης Πάνος
- Λέκκας Ανδρέας
- Ξενούλης Γιώργος
- Μαυρωτάς Λεωνίδας
- Ποταμιάνος Ευάγγελος
- Δήμου Βασίλης
- Ιερωνυμάκης Δημήτρης
- Κωνσταντακόπουλος Αναστάσης
- Σμυρνιωτάκης Σωτήρης
- Γκιόλας Αριστείδης
- Γκιουτζίδης Ανέστης
- Μαντζούνης Νίκος
- Μαρλαγκούτσος Μίλτος
- Μελάς Δημήτρης
Ο Όμιλος συνεχάρη την ομάδα του Νηρέα Γέρακα, τους προπονητές και τον πρόεδρό της, ο οποίος βρέθηκε στο Ναύπλιο για τον αγώνα, αναγνωρίζοντας τη μαχητικότητα και την ποιότητα του παιχνιδιού τους.
