Η αστυνομία στη Σπάρτη προχώρησε στη σύλληψη μιας 58χρονης γυναίκας, η οποία εντοπίστηκε να κατέχει 50 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, χωρίς την ενδεικτική ταινία φόρου κατανάλωσης, παραβιάζοντας τη νομοθεσία περί λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων.
Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 31 Οκτωβρίου από αστυνομικούς της Α΄ Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος (ΟΠΚΕ) Λακωνίας, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για την πάταξη του παράνομου εμπορίου και της φοροδιαφυγής στη Λακωνία.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, οι αστυνομικοί βρήκαν στην κατοχή της 58χρονης τα παράνομα πακέτα τσιγάρων, τα οποία κατασχέθηκαν σύμφωνα με τη διαδικασία που προβλέπει ο νόμος. Τα λαθραία προϊόντα καπνού δεν έφεραν τις απαιτούμενες ταινίες φόρου κατανάλωσης, γεγονός που συνιστά παράβαση της φορολογικής και τελωνειακής νομοθεσίας.
Η συλληφθείσα οδηγήθηκε στις αρμόδιες αρχές, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.








