Ξεκινά το «Θεατρικό Παιχνίδι» για παιδιά στην Αγία Τριάδα Αργολίδας

Ο Επιμορφωτικός Σύλλογος Αγίας Τριάδας διοργανώνει δημιουργικές θεατρικές δραστηριότητες για παιδιά
pnevmatiko kentro agia triada

Μια νέα, δημιουργική δράση για τους μικρούς φίλους του θεάτρου ξεκινά στην Αγία Τριάδα, με πρωτοβουλία του Επιμορφωτικού Συλλόγου Αγίας Τριάδας. Πρόκειται για το πρόγραμμα «Θεατρικό Παιχνίδι», που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 4 έως 7 ετών.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, από τις 18:00 έως τις 19:00, στο Πνευματικό Κέντρο Αγίας Τριάδας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα που περιλαμβάνει:

  • Θεατρικό παιχνίδι
  • Δραματοποιημένη αφήγηση
  • Ανάγνωση παραμυθιού
  • Μουσικοκινητική
  • Κινητικά παιχνίδια

Τη δράση συντονίζει η θεατροπαιδαγωγός Δήμητρα Ζησιμάτου, προσφέροντας στα παιδιά την ευκαιρία να εκφραστούν δημιουργικά, να αναπτύξουν τη φαντασία τους και να καλλιεργήσουν δεξιότητες συνεργασίας μέσα από το παιχνίδι και την τέχνη.

Η έναρξη του προγράμματος έχει οριστεί για την Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2025, με στόχο να δημιουργηθεί ένα ζωντανό και χαρούμενο περιβάλλον μάθησης για τους μικρούς συμμετέχοντες.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version