Μια μουσική γιορτή στο Κρανίδι με τον Μπάμπη Τσέρτο

Με συγκίνηση και μελωδίες, το Κρανίδι γιόρτασε τον Τίμιο Πρόδρομο με συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου και τη συμμετοχή του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.
Συναυλία Μπάμπης Τσέρτος Κρανίδι

Το Κρανίδι Ερμιονίδας έζησε μια βραδιά γεμάτη τέχνη, μουσική και συγκίνηση με τη συναυλία του σπουδαίου ερμηνευτή Μπάμπη Τσέρτου, ο οποίος εμφανίστηκε στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κρανιδίου την Παρασκευή 29 Αυγούστου συνοδευόμενος από την ορχήστρα του Μουσικού Συλλόγου Ερμιόνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του εορτασμού του Πολιούχου Τιμίου Προδρόμου, προσφέροντας στους κατοίκους και τους επισκέπτες της πόλης μια ανεπανάληπτη μουσική εμπειρία με τραγούδια που άγγιξαν τις καρδιές όλων.

Συναυλία με παράδοση και πολιτισμό

Η ατμόσφαιρα της βραδιάς ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, καθώς πλήθος πολιτών και φίλων αντάμωσαν για να τιμήσουν την ημέρα του τόπου τους μέσα από τη μουσική.

Ο Μπάμπης Τσέρτος, με τη μοναδική ερμηνεία του, ανέδειξε την αξία της παράδοσης και του ελληνικού πολιτισμού, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις στο κοινό.

Αδελφοποίηση Κρανιδίου με Δήμο Πηνειού

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε και ο δήμαρχος Πηνειού, Αλέξης Καστρινός, επισημοποιώντας την αδελφοποίηση των δύο Δήμων, γεγονός που δίνει νέα διάσταση στη συνεργασία και την ανταλλαγή πολιτιστικών δράσεων.

Ο δήμαρχος Ερμιονίδας Γιάννης Γεωργόπουλος εξέφρασε θερμές ευχαριστίες προς όλους όσοι συνέβαλαν στη διοργάνωση της συναυλίας, καθώς και προς τους δημότες που με την παρουσία τους έδωσαν παλμό και ζωντάνια στη γιορτή. Όπως τόνισε, το Κρανίδι συνεχίζει να τιμά την πίστη, την παράδοση και τον πολιτισμό του.

Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Exit mobile version